İnternet & Teknoloji Anlık atılan fotoların SS alınmadığı bir uygulama var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor C2 böyle bir uygulama mı? İnstagramda alınıyor anlıkta atılsa? Wp de olmaz. Başka var mı? Güncellemeler+1 yıl En mantıklısı instagramda kaybolon mesaj modunda yollamakmış. Teşekkür ederim herkese Anlık atılan fotoların SS alınmadığı bir uygulama var mı? Cevapla Uygulama Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl İnstada ss alınsa bildirim geliyor bi daha atmazsın 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi denedim de ekran kaydı alınca bildirim gelmiyor gerçekten Yorumla Budabuda +1 yıl Hmm gizli modda denedin mi Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Budabuda +1 yıl İnstagramda gizli mod yapınca alınsa bildirimi geliyor Yorumla Budabuda +1 yıl Ekran kaydı başlatınca da gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Deniyorum şimdi bi dk Yorumla Budabuda +1 yıl Dene gör Yorumla Soran +1 yıl Evet bildirim geliyo bu şekilde. Teşekkürler Yorumla Budabuda +1 yıl Rica ederim ne demek ☺️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. c2de alamazsın ama başka bi telefondan uygulamadan resmi çekebilirsin 😎 1 0 Yorumla
taetae333 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl meeffde alınmıyor mesela ama o tanışma uygulaması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herhangi bir şekilde yakalanmayan uygulamalar var ve başka bir telefona veya bilgisayara bağlanarak ekranın ss'lerini almak basit. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar uğraşacağını sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben biri atmadan pcye bağlıyorum ahahah istediği kadar özellik denesin Yorumla Soran +1 yıl Neyin çabası ki bu kadar 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl EE elbet benden gidecek bakacak şey olsun arşivim dolu Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atacağın kişi sevgilin mi arkadaşın mı Yorumla Soran +1 yıl İkisi de değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saf mı nasıl biri Yorumla Soran +1 yıl Cin gibi ama oturup ss almakla uğraşacağını sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uğraşmaz zaman ben bile almıyorum artık usandık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl *o zaman Yorumla
adamolfakeadamol1 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl burdan bırısıne yardım etmıstım sevgılımle ılıskı vıdeolarımız var onun telefonundan alabılır mısın dedımds hadhah numarasını verdı lınk attım yedı temızledım tesekkur ettı gectım daha yapar mıyım cok zor... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl C2 saçma sapan bir yer bende isterdim libidom yükselince birileriyle ona göre konuşmayı ama c2de resmen çavuş atma uygulaması herkes birbirine atıyor 0 0 Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Almak isteyen her türlu alır telefonun ekranına geldiği sürece en iyisi yine ins 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl alır mesela Yorumla acexx +1 yıl Ekran kaydi acar resim birkerelikte olsa kayıt eder Yorumla Soran +1 yıl İnstada anlık atıyorum ya ekran kaydı alabiliyor mu o an Yorumla acexx +1 yıl İsterse alabilir iste Yorumla Soran +1 yıl Tm teşekkürler Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yüzün gözükmesin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gözükmüyo ama yine de ss alsın istemiyorum Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Telgram 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ss alınmıyor mu Yorumla BuğraÖz +1 yıl Gizlilik ayarı yapınca alınamıyor siyah ekran gözükür Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
ClevonİsBack Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Var olmaz mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne? Yorumla ClevonİsBack +1 yıl Telegram Yorumla
OnlyFans-Centilmen06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl wp en iyisi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Numarasız lazım Yorumla OnlyFans-Centilmen06 +1 yıl Snapchat diyecem ama o da olmaz telegram? Yorumla Soran +1 yıl Bakıcam şimdi teşekkürler Yorumla OnlyFans-Centilmen06 +1 yıl Ayarlardan kayıt alınmasın gibi bi seçenek çıkıyor ayarla işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnstada ss alınsa bildirim geliyor bi daha atmazsın
Şimdi denedim de ekran kaydı alınca bildirim gelmiyor gerçekten
Hmm gizli modda denedin mi
Nasıl yani
İnstagramda gizli mod yapınca alınsa bildirimi geliyor
Ekran kaydı başlatınca da gidiyor
Deniyorum şimdi bi dk
Dene gör
Evet bildirim geliyo bu şekilde. Teşekkürler
Rica ederim ne demek ☺️
c2de alamazsın ama başka bi telefondan uygulamadan resmi çekebilirsin 😎
meeffde alınmıyor mesela ama o tanışma uygulaması
Herhangi bir şekilde yakalanmayan uygulamalar var ve başka bir telefona veya bilgisayara bağlanarak ekranın ss'lerini almak basit.
Bu kadar uğraşacağını sanmıyorum
ben biri atmadan pcye bağlıyorum ahahah istediği kadar özellik denesin
Neyin çabası ki bu kadar 😒
EE elbet benden gidecek bakacak şey olsun arşivim dolu
Anladım
Atacağın kişi sevgilin mi arkadaşın mı
İkisi de değil
Saf mı nasıl biri
Cin gibi ama oturup ss almakla uğraşacağını sanmıyorum
Uğraşmaz zaman ben bile almıyorum artık usandık
*o zaman
burdan bırısıne yardım etmıstım sevgılımle ılıskı vıdeolarımız var onun telefonundan alabılır mısın dedımds hadhah numarasını verdı lınk attım yedı temızledım tesekkur ettı gectım daha yapar mıyım cok zor...
C2 saçma sapan bir yer bende isterdim libidom yükselince birileriyle ona göre konuşmayı ama c2de resmen çavuş atma uygulaması herkes birbirine atıyor
Almak isteyen her türlu alır telefonun ekranına geldiği sürece en iyisi yine ins
Nasıl alır mesela
Ekran kaydi acar resim birkerelikte olsa kayıt eder
İnstada anlık atıyorum ya ekran kaydı alabiliyor mu o an
İsterse alabilir iste
Tm teşekkürler
N. u. demi satıyorsun
Yüzün gözükmesin
Gözükmüyo ama yine de ss alsın istemiyorum
Telgram
Ss alınmıyor mu
Gizlilik ayarı yapınca alınamıyor siyah ekran gözükür
Tamam teşekkürler
evet alinmadigi durumlar var
O yapilamadi daha
Telegram
Var olmaz mi
Ne?
Telegram
wp en iyisi
Numarasız lazım
Snapchat diyecem ama o da olmaz telegram?
Bakıcam şimdi teşekkürler
Ayarlardan kayıt alınmasın gibi bi seçenek çıkıyor ayarla işte
Snap