İnternet & Teknoloji Yüklenilen fotoğrafın SS alınamadığı, sadece bir kez görüntülenebildiği bir fotoğraf yükleme sitesi var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hizliresim gibi ama ss alınmayacak ve anlık görüntülenebilecek? Snapchatin fotoğraf yüklemeli hali gibi yani? Var mı Güncellemeler+1 yıl Acil lazım sjsjsj Yüklenilen fotoğrafın SS alınamadığı, sadece bir kez görüntülenebildiği bir fotoğraf yükleme sitesi var mı? Cevapla SnapChat Soruları Fotoğraf Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NewerWalkAlone Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Whatsappta var böyle bir şey neden uzaklarda arıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Wp olmaz Yorumla NewerWalkAlone +1 yıl Dediğin gibi başka yer olacağını düşünmüyorum zaten böyle birşeyi sadece whatsapp yaptı Yorumla
Dr_Bypass Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İnstagram'dan da tek seferlik atılıyor fotoğraf galibaa 0 0 Yorumla
CCevoo Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Nude time diyorsun 😁😃 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yani sjsjs Yorumla CCevoo +1 yıl Kimle yapıyorsun da bu kadar korkuyorsun ki? Ndjjsns Yorumla Soran +1 yıl Korkmuyorum ama kayıtlı kalsın istemiyorum Yorumla CCevoo +1 yıl Küçük müsün yoksa bu kadar korktuğunu göre jdjsns Yorumla CCevoo +1 yıl Nasıl bir şey atacaksın ki? Yüzün olacak mı Yorumla Soran +1 yıl İfşa olmak istemiyorum 23 yaşındayım 😂 Yorumla CCevoo +1 yıl Anladım 😂 peki daha güvenilir biriyle neden yapmıyorsun? Yorumla CCevoo +1 yıl Aklıma bir şeyler geliyor aslında ama denemek lazım tabii Yorumla Soran +1 yıl Onunla yapmak istiyorum çünkü Yorumla CCevoo +1 yıl Anladım Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 957 cevap paylaştı. Arayan her türlü yolunu bulur internette 0 0 Yorumla
seloooo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Nude yükleniyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Haahshs Yorumla seloooo7 +1 yıl Haklı mıyım? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla seloooo7 +1 yıl İyi eğlenceli geçiyor o halde? Bana denk gelen arkadaş öldü galiba djsjjdd Yorumla Soran +1 yıl Fena değiliz Yorumla seloooo7 +1 yıl İyi çok sevindim valla Yorumla
atlas5560 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Wp en alınmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Numaramı vermek istemiyorum Yorumla atlas5560 +1 yıl Ver ne olcak bi engele bakıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Whatsappta var böyle bir şey neden uzaklarda arıyorsun
Wp olmaz
Dediğin gibi başka yer olacağını düşünmüyorum zaten böyle birşeyi sadece whatsapp yaptı
İnstagram'dan da tek seferlik atılıyor fotoğraf galibaa
Nude time diyorsun 😁😃
Yani sjsjs
Kimle yapıyorsun da bu kadar korkuyorsun ki? Ndjjsns
Korkmuyorum ama kayıtlı kalsın istemiyorum
Küçük müsün yoksa bu kadar korktuğunu göre jdjsns
Nasıl bir şey atacaksın ki? Yüzün olacak mı
İfşa olmak istemiyorum 23 yaşındayım 😂
Anladım 😂 peki daha güvenilir biriyle neden yapmıyorsun?
Aklıma bir şeyler geliyor aslında ama denemek lazım tabii
Onunla yapmak istiyorum çünkü
Anladım
Telegramdan at
Telegram numaranı gizle oradan yap ss alamz
Arayan her türlü yolunu bulur internette
Bilenler söylesin
Instagram
Nude yükleniyor
Haahshs
Haklı mıyım?
Evet