İnternet & Teknoloji Ampul patladı! Yerine bunu kullanmaya başlayacağım ne dersiniz? TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebiliEliyle kalp yapmayı seven bir arkadaşımın hediyesi. Ampul patladı! Yerine bunu kullanmaya başlayacağım ne dersiniz? Cevapla En İyi Soruları Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok egzantirik güzel bir abajur dude bende istiyorum 🤝 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 812 cevap paylaştı. Bayıldım harika bu 1 7 Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Ampül de bir yere kadar di mi? Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Aynen öyle Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Marilyn manson un sweet dreamsi mi bu lütfen evet de Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Eeeeeeeeevett Yaa o şarkı için ruhumu satarım Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Emily Browning cover i için ne diyosun dude Yorumla Sweetdreams1950 +1 yıl Idare ederdi Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Bence başarılıydı çok cover yapıldı biliyosun en iyisi Emily bence Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ampul patladıysa ampulü değişirsin 0 4 Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Yok dude ampul kullanmayacagiz artık evde bu iyi Yorumla LimOncuuu +1 yıl Bunun da içinde ampul var dostum Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Yok bu led dude Yorumla LimOncuuu +1 yıl Led ampul ahaha kendiniİmkandırın Yorumla
Asrdaa21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben başka sandım krkdjsj 0 3 Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Ne sandın dude Yorumla Asrdaa21 +1 yıl Seçim var ya ejejejwj Yorumla TheDudeAbides +1 yıl Sorularım fazlasiyla sarkazm ve alegori içerir dude Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok egzantirik güzel bir abajur dude bende istiyorum 🤝
Bayıldım harika bu
Ampül de bir yere kadar di mi?
Aynen öyle
Marilyn manson un sweet dreamsi mi bu lütfen evet de
Eeeeeeeeevett
Yaa o şarkı için ruhumu satarım
Emily Browning cover i için ne diyosun dude
Idare ederdi