Apple
Samsung
Huawei
Xiaomi
Pixel
Oppo
Diğer (listede yok)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
en iyi diye bi telefon markası hiç duymadım
sonuçta hepsi (birkaçı hariç) düşünce paramparça oluyor ?
eskiden ne güzel tuşlu Nokia larımız vardı ey gidi günler onları coook özlüyorum
sonra dokanmatik cepler çıktı ama maalesef bize toplum yapımızada dokundular
bide başımıza sürüm işini (android -ios ) çıkardılar en fazla bu cebi 4 sene kullanabilir hale geldik niyemi böyle? cunki kapital global ticaret kuralları gereği sürdürülebilir üretimi desteklemek adına böyle yapıyorlar
ama favorin ne derseniz işlemcisi güçlü ekranı kaliteli ve kasası dayalikli güncel cepler favorimdir
sagolsun sistemin sayesinde o cepleri böbreğimizin tekini satmadan alamıyoruz
kendinize iyi bakın KS canlar 😎🌹
Telefon kullanmaya başladığımdan beri hep Samsung'un amiral gemisi modellerini kullandım. En son s21 plustan iphone 13 proya geçtim ve 5 6 aydır kullanıyorum. Tecrübelerimi aktarayım.
-Öncelikle arayüzde Samsung İphone'dan çok daha kullanışlı
-Kamera konusuna girmeyeceğim çünkü birbirlerine denk cihazlar değiller. Ama samsungta odaklanma çok daha hızlı ve zahmetsizdi.
-Zil sesi ve bildirimlerin ses seviyelerini birbirinden bağımsız ayarlayamıyorum İphone'da bu hiç hoşuma gitmedi. Samsungta özlediğim şeylerden biri.
-Banka onaylamalarını direkt bildirim panelinden yapabiliyordum Samsung'ta İphone buna da izin vermiyor.
-, Hızlı şarja gelirsek Samsung 15w hızlı şarj iphone 20w şarja göre daha hızlı dolum yapıyor. Ve bunu daha büyük bir pile sahip olmasına rağmen gerçekleştiriyor.
-Kamera odaklı bir kullanıcı olduğum için telefonumu seviyorum, ama Samsung çok daha kullanışlı bir telefon.
Cevap
4Cevap
apple daha iyi telefon aşırı büyük fiyat
xıaomı ortanın bir tık üstü kalite normal fiyat
samsung?
diğerleri Allah bilir bendeki bilgi bu kadar
Aple galiba evet kafamıza kazıdılar iyice
Apple tabi ki her anlamda önde.
Apple
Samsung
Samsung ya
Samsung ve apple