Apple
Samsung
Huawei
Xiaomi
Oppo
OnePlus
Nokia
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her ne kadar sevmesemde en iyi telefon markası olarak segmentlerini geride bırakan Apple ilk sırada geliyor. Bence ardından Huawei geliyor. Yıllardır Huawei kullanıcısıyım ve sektörde edindiği yeri kendini geliştirmesini hatta Apple'a kafa tutmasını seviyorum. Samsung yılların markası ve en çok kullanılan marka, bunu kendini sürekli yenileyerek ve bu sayede yerini koruyarak başardı. Nokia denince içimi bir hüzün ve burukluk kaplıyor. Keşke oda yeni nesil teknolojiye ayak uydurup aynı kalite ve hizmeti bize vermeye devam etseydi...
Önünde saygıyla eğiliyorum
İlk akıllı telefonum ıphone3gs idi o günden beri aynı markayı kullanıyorum diğerlerini deneyimlemek nasip olmadı açıkçası merakta etmedim. Bu günün üst yazısı aşağıdadır. 😊
Ne yedin öğlen
Ayıptır söylemesi ama
Yok değil söyle bakıyım ne yedin
Ayıp ama benden günah gitti. Tantuni
Uuu yağlı yağlı he
Uzun zamandır yememiştim yarım porsiyon yedim işte. Abartma
Kaç kg oldun
54
Sjsjsj
🙄
Maşallah
Sağ ol da bu benim ideal kilom 😂
Olabilir sen gene tam tantuni ye 😅
Yiyemiyorum fazla yemek sonra rahatsız ediyor böyle gayet iyi.
En sevdiğin yemek ne
Sanırım ayşe kadın fasülye 😂
Millet telefonu düşürüp kırılmayışını baz alarak iyi demiş şaka gibi. 😂 Bence hepsinin kendine göre iyi ve kötü yanları var. Bir telefona 'iyi' diyebilmem için GPU ve CPU performansına bakarım, bütçeme uygun en performanslı cihaz neyse o en iyisidir. Telefonu düşürmek için almıyorum, aradığım özellik ilk etapta CPU ve GPU olur. Kırılmayacak telefon isteyen arkadaşlar askeri personeller için üretilen cihazlara baksın, onları daha zor kırarlar, madem sağlam istiyorlar. 😂
9 yıldır çeşitli telefonlar kullandım. Ama her zaman bi iphone vardı. En son geçen sene 12 Pro Max aldım android ile olan bütün bağımı kopardım. Çok iyi mükemmel vs diyemem ama benim için “ cebimde olan telefon hepsinden iyidir “ mantığı olduğu için bana göre şu an en iyisi bu 😂 evet bir samsung s21 ultra değil ama sonuçta cebimde bu var.
Cevap
58Cevap
iphone 1 sırada
redmi ikinci sırada
samsung üçücü sırada
huvai 4 . sırada
nokia 5 sırada
6 sırada
sırada general mobil
7 sırada oppo
8 sırada htc
9 sırada
Yeni nesile ayak uydurabilseydi kesinlikle ilk sırada iphone yerine Nokia olurdu
Benim içim samsung ama herkes Apple diyor..
Asla vaz geçmem samsung dan...
Samsamg iyidir
Evet iyidir.
Yıllarca apple ürünleri kullandım fakat eksilerinin artılarından fazla olduğuna şahit oldum. Şuanda Xiaomi x3 pro aldım ve aşırı memnunum. İphone 11'den daha hızlı şarj oluyor, batarya mah daha yüksek vs vs gibi pek çok detay var.
Samsung, Apple ve Xiomia hepsini kullandım fakat kesinle Apple diyorum. Şu an onu kullanmasam da kullandığım dönem en çok içime sinen ve kullanımını sevdiğim o olmuştu aralarından. Bir daha da kullanamam herhalde.😒
Samsung bir türlü kırılmıyor, kaç kere düşürdüm. Zemzemle yıkanmış mübarek.
iPhone ama cok pahali oldugu icin kullandigim markayi seviyorum xiomi
Çok memnunum Xiaomi özellikle şarjı bence uzun ömürlü
Huawei diyenin net aklı yok kullandığım en berbat telefon
çok çabuk ısınıyor ve aldığım günden beri kasıyordu ben böyle yavaş telefon görmedim arkaplan uygulamalarını sürekli kapadığı için rahat geçiş yapamıyorum uygulama baştan başlıyor
Bütün telefon markalarını kullandım en iyisi budur diyemem.
Apple hiç kullanmadım ama Samsung'u çok beğeniyorum.
Onlarca kez düşürün yine sağlam ayrıca A+pozitif kan gibi samsung.
apple den ötesi yok ki al sat yapıyorum en cok appleye talep oluyor.
Android oneplus , Google pixel
iPhone kullanıyorum o ayrı.
iPhone severim. En iyi der miyim emin değilim.
One plus akıllı telefonlar da hoşuma gidiyor.
Apple tabiki gerisi yalan altın gibi telefon fiyatı hiç düşmüyor
Hepsini deneyimledim.
Apple başka bir seviye. Diğerleri birbiriyle rekabet etsin dursun.
Fiyatı uygun ve evde 4 adet var hem hız konusunda hem batarya konusunda hem estetik konusunda birçok telefonu sollar ama tam marka yapamamış iPhone nun adı var ve fiyat performans olarak karşılaştırıldığında o fiyatlara etmez bence
samsung ve Apple işbirliğindeler, Apple çoğu şeyini samsung üretiyor ve sanırım Huawei de üretiyordu
Yeni nesile ayak uydurabilseydi kesinlikle Nokia olurdu
Yillardir apple kullaniyorum telefon ve laptop inanilmaz memnumum. Ama cabuk ciziliyorlar. Ozellikle laptop.
Oppoyla, Apple arasında kaldım
Apple’dan başkasını tanımam
Çok kullanışlı oluyor yaa
Sonuçları görmek için geldim :))
Huawei çok geliştirdi kendini mükemmel
Bence xiomi kullanıyorum baya kullanışlı bir marka
Kullanış olarak pil gücü
Net Xiaomi ama Nokia'nın yeride ayrı tabi
Samsungta asla vazgecmem
Şayami tabikide ayfondan daha iyi bataryası var
Samsung ve serisini seviyorum
Samsung telefonun hası
Apple kullanmıyorum ama adı bile yetiyor
Fiyat performansı neyse odur 😅
En iyi, başarılı ve pahalı Telefon markası Apple. 2 Xiaomi 3. Samsung başka marka tanımam.
Öyle bir şey yok şu cahilliği bırakın
Aplle ve diğerleri derim
şayomici fakirler beni güldürdü 😂
apple tabiki
Kaliteli olduğunu düşünüyorum
Apple
İyi telefon yoktur iyi kullanıcı vardir
Apple
Apple
İphone🌼
apple apple apple.
Soru mu bu 🤒