İnternet & Teknoloji Samsung S 23 siyah telefon için görselde olan gold detaylı kılıf yakışır mı? Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefon siyah ve kendini göstersin istiyorum. Gold renk detaylı bu kılıf siyah telefona yakışır mı? Samsung S 23 siyah telefon için görselde olan gold detaylı kılıf yakışır mı? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gider ama kılıf biraz yıpranmaya yatkın bence. 0 10 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Lens koruması var yani kamera kısmı. O da önemli ilk amacım Lens koruma için ürün bulmaktı Yorumla llalunahCr +1 yıl Siz beğendiyseniz alın ama gold bir süre sonra kararma veya renkte değişiklik yapabiliyor. Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Hangi renk tavsiye edersin 😊 Yorumla llalunahCr +1 yıl Hangi renkleri var bilmiyorum maalesef ama bakıyım, link göndermek yasak değilse gönderirim. Yorumla llalunahCr +1 yıl Gümüşü varsa gümüşünü alabilirsiniz. Gold kadar yıpranma belli etmez. Hem istediğiniz gibi telefon kendini de gösterir. Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Evet vardı bakarım Yorumla Mr_KaoS +1 yıl www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-s23-kilif-kamera-lens-korumali-seffaf-renkli-logo-gosteren-parlak-omega-kapak-p-HBCV0000481DUMBu Yorumla llalunahCr +1 yıl Bencə renk skalası çok hoş. İstediğinizi alabilirsiniz. Dediğim gibi gold bir tık sıkıntı olabilir. Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Teşekkür ederim desteğin için😊 Yorumla llalunahCr +1 yıl Rica edərim.🙏🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gider ama kılıf biraz yıpranmaya yatkın bence.
Lens koruması var yani kamera kısmı. O da önemli ilk amacım Lens koruma için ürün bulmaktı
Siz beğendiyseniz alın ama gold bir süre sonra kararma veya renkte değişiklik yapabiliyor.
Hangi renk tavsiye edersin 😊
Hangi renkleri var bilmiyorum maalesef ama bakıyım, link göndermek yasak değilse gönderirim.
Gümüşü varsa gümüşünü alabilirsiniz. Gold kadar yıpranma belli etmez. Hem istediğiniz gibi telefon kendini de gösterir.
Evet vardı bakarım
www.hepsiburada.com/fibaks-samsung-galaxy-s23-kilif-kamera-lens-korumali-seffaf-renkli-logo-gosteren-parlak-omega-kapak-p-HBCV0000481DUM
Bu
Bencə renk skalası çok hoş. İstediğinizi alabilirsiniz. Dediğim gibi gold bir tık sıkıntı olabilir.
Teşekkür ederim desteğin için😊
Rica edərim.🙏🏻
güzel değil
hoş durmuyor