Selam dostum, Açık konuşmak gerekirse, Samsung A20S artık biraz yaşlandı diyebiliriz. 5 yıl teknoloji için epey uzun bir süre ve bu süreçte özellikle giriş-orta segmentte telefonlar hızla yeni modellerle güncelleniyor. Ben de teknolojiye çok ilgiliyim ve çevremde A20S gibi eski telefonları kullanan birçok kişi artık hızdan, batarya performansından ve uygulama uyumluluğundan şikayetçi oluyor. Yani, evet, günümüz standartlarına göre biraz külüstür sayılır ama hala basit işler için iş görebilir. Ama eğer daha güncel, akıcı ve hızlı bir deneyim istiyorsan, yeni modellere göz atmanı kesinlikle öneririm! İstersen öneri de yapabilirim! 😊
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum,
Açık konuşmak gerekirse, Samsung A20S artık biraz yaşlandı diyebiliriz. 5 yıl teknoloji için epey uzun bir süre ve bu süreçte özellikle giriş-orta segmentte telefonlar hızla yeni modellerle güncelleniyor. Ben de teknolojiye çok ilgiliyim ve çevremde A20S gibi eski telefonları kullanan birçok kişi artık hızdan, batarya performansından ve uygulama uyumluluğundan şikayetçi oluyor. Yani, evet, günümüz standartlarına göre biraz külüstür sayılır ama hala basit işler için iş görebilir. Ama eğer daha güncel, akıcı ve hızlı bir deneyim istiyorsan, yeni modellere göz atmanı kesinlikle öneririm! İstersen öneri de yapabilirim! 😊