Modemi yeni aldım ama çok kötü çıktı. Sürekli kopma sorunu yaşıyorum bir şey izlemeye çalışsam yout olsun başka siteler olsun sürekli donuyor bu neden kaynaklı olabilir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ping durumunuz iyi ve anlaşma sagladiginizpaket hızı 24-35 se o da iyi yavaşlık ve kopma başka bir sorundan kaynaklanıyor olabilir
Kaç kişi modeme bağlı
2.4 mu 5 ghz ile mi baglaniyorsunuz
Otomatik kanaldan manuel kanal atadiniz mi?
Modem marka ve model nedir
Valla wifi kısmında 2.4ghz yazıyor 5 cihaz bağlı o nasıl yapılıyor arayüzden mi
TPLINK VX220-G2u
Gün içinde 4 -3 cihaz oluncada aynısı oluyor ki
TP link dandik bir modem değil
Sizdeki sorun başka bir nedenden kaç mbps için anlaştınız iss ile
24 mbs yaptım ben
Valla bu modem ile alakalı çok şikayet var
5 kişi için çok yüksek bir hız değil bunu belirtim ikincisi bilgisayarınızda kaliteli antivirus ile taratin kaç pc bağlanıyor artık
5 Ghz kullanın modem yakında ise
Mesela herkes ağır bir şey yaparsa İnternette kesintiye uğrar
Eski modemde de beş cihaz bağlıydı aybı anda hepimiz bir şeyler izlesek bile kopma donma sorunu olmuyordu ki 5ghz olmuyor 2ghz devre dışı bıraktım tablet bağlanmadı internete
Zannetmiyorum modemden ama eğer sıkıntı varsa servise yollayın
Daha yeni modem şubatta aldım marttan beri aynı sorun kablolarda sorun yokki
Daha bir üç ayda böyleyse ben kanser olurum cidden illah ettim modemden yeni olmasa kırıcam o derece
Fabrika çıkışlı sorun olabilir ama modem bozuk çıktığın hiç görmedim isterseniz uzak bağlantı ile modem ayarlarınıza bir bakım?
Baktılar bu gün aradım olmadı tekrar arıycam yağmur yağınca bağlantı gidiyor ayrıca :D
Ben bakmadan bir şey diyemem siz bilirsiniz geçmiş olsun
Bilgi vermek istemiyorum o yüzden yinede teşekkür ederimm
Speed test sitelerinden internet hızı ve ping süresini ölçün...
Ping 14ms hızı da 24
İnterneti tek cihaz mı kullanıyor? Tek cihaz için yeterli. Arkaplan da bilgisayar güncelleme yapıyorsa o da yavaşlatır
Hayır 5 cihaz kullanıyor
Eski internetide 5 kişi kullanıyorduk böyle sorunlar yoktu eskisinin markası zyexel di bu tplink mi ne haltsa ondan nok gibi modem üretmişler
24mbit düşük 5 cihaz için en öncelik hangi cihazda ise modem hızı o cihaza veriyordur. Tüm cihazları kapatıp tek bir, cihazdan deneme yapın
Öyle olacaksa ne anladım ondan? Eski modemse böyle sorun yoktu üstüne mbs 16 idi paketi yeniledim lanet olası hem çekmiyor hem kopma sorunu oluyor hemde donuyor.
Önceliğin hangi cihazda olduğunu nasıl anlarım
Veri büyüklüğüne göre modemden dağılıyor ancak siz önce dediğim gibi yapıp bir deneyin
Teke düşüremem ki teke düşürünce işime yarasa ne yaramasa ne ikiye düşürdüm hala donuyor
İnternete girdiğin cihazda da sorun olabilir.
Hrpsinde mi? bilgisayarda donuyor tablette de donuyor
Modem ayarlamasından anlıyormusun? Modemi sıfırla anlamıyorsan yapacak bir şey yok sağlayıcı şirketi arayın sorununuzu anlatın
Kaç kere yeniden başlatıp fabrika ayarlarına çevirdim arayüzden yok problemli baya internet ikinci el ürünü mü gelip taktılar ne yaptılarsa
Şikayet ettim bu gün modem kurulumunuz yapılmamış dedi yaptı çekim gücü berbat diyprum bir sürü şikayet var diyorum susuyorlar ya da internet fatıranızı yatırmamışsınız ondan oluypr gibi dalak ötesi açıklama yapıyorlar eski internet iyiydi diyorum yine tatmin edici cevaplat vermiyorlar ki
Bu internet hakkında 2020 den beri aynı şikayet aklına gelecebilcek forum sitelerinde şikayet varda youtda bile modem hakkında vir sürü şikayet var sorunlar aynı donma konpa ıp sorunu çekmeme
Valla bizde 4 yıldır ayni durum maalesef duzelmiyo
Internet saglayicisi nedir?
Lanet türktelekom
Lanet turk telekom :)). Ne yazik ki. Fiber mi?
Valla bilmiyorum zıkkım bile olabilir 😂
Hangi firma altyapı fiber mi?
Türktelekom altyapıyı bilmiyorum eski internette kopma sırunu ya da donma sorunu yoktu ki bu yeni olanda var kanser oldum türktelekoma gidip milleti dövecem o derece aptal bir internet
Modeme gelen kablo ince sarı mı?
Yoo sarı kablo varda o lana bağlı internete değil
Bakır tipi eski altyapı arıza kaydı bırak binanın girişine kadar gelip ölçüm yaparlar dışarda sorun varsa hallederler sorun yoksa binanın girişinden dairene gelen hatta problem vardır o senin sorumluluğunda değiştirsin küçük bi ihtimal modemde de sorun olabilir kiralıktır değiştirebilirler diye biliyorum
Kablo değiştirip gidiriyorlar bir halt yaptıkları yokki
Telefondan mı giriyorsun internete
Bu gün aradım faturayı 16 da yatırmadığımız için kopma oluyor diye aptal ötesi savunma yaptı çalışan
Telefon bilgisayar tablet hepsinden
Alakası yok faturayla da modemin içinde 2 tane wifi var birisi 5 g ondan denedin mi?
Nasıl denicem bilmiyorum
İnternete girdiğin cihazlarda Wifi listesine bak modemin sağında solunda da yazıyodur 2 tane wifi ismi birinde 5g yazar şifresi aynıdır
2ghzyi devre dışı bıraktım
Tamam 5ghz den bağlandı mı
5 olanı etkin yaptımdamodem problemli bence çekim gücü bile berbat mutfaktan bile çekmiyor
2.4ghzyi kapatınca tabletten bağlantı gitti ikiside etkin şu an ama hala donma oluyor ki
5ghzden bağlanıp bağlanmadığını nasıl anlıcam ki
Telefonundan wifi listesine gir bağlı olduğun wifi nın ismine bak
2.4ghz yazıyor orada
Diyorum ya 2.4ghzyi devre dışı bırakıncabağlanmıyor
Wifi listesinde 5 GHz yi görüp şifresini yazman gerek
Yokki neyini göreyim 😁
Tekrar deniyim hatta
Farklı bi cihazdan da bak belki 5 GHz ye uyumu yoktur
Çıkmıyor açıkçası yanına gitti tablet işr yine çıkmadı
İostan baktım ondada yok
O zaman modemin 5 GHz si yok kiralık modemdir Telekom bayine götürüp değişimini iste varsa hakkın değiştirirler özellikle ios wifi de aşırı problemli 5 ghzli bi modem al ios tan 5ghz den bağlan çözer kablolu bağlı bilgisayar var mı?