İnternet & Teknoloji Telefonla konuşurken hangi yüz ifadelerine bürünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor sanırım ben 😑 bu yüz ifadesine bürünüyorum. Ya siz😄 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikle Telefonla konuşurken hangi yüz ifadelerine bürünüyorsunuz? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Konuşurken tüm evi geziyorum el kol haraketleri yapıyorum sanki karşımdaymış gibi aksnk 1 1 Yorumla Me1issaaa +1 yıl Bu ben AHAHAHAHAHAHA Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimle hangi konu hakkında konuştuğumda göre değişir 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Abla gibi olmadığım. kesin acaba başka bir şey yapıyor olmasın 😂 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı. Dudak buruşturup bıkkınlık 😁 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 505 cevap paylaştı. Kiminle konustuguma bağlı 1 0 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl çatık kaşlı konuştuğumu fark ettim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bende bende Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 318 cevap paylaştı. Çoğu yüz ifadesine bürünüyorum 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 873 cevap paylaştı. Anan babanin yanında değil heralde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuşurken tüm evi geziyorum el kol haraketleri yapıyorum sanki karşımdaymış gibi aksnk
Bu ben AHAHAHAHAHAHA
Kimle hangi konu hakkında konuştuğumda göre değişir
Abla gibi olmadığım. kesin acaba başka bir şey yapıyor olmasın 😂
Konuştuğum kişiye bağlı 😄
Dudak buruşturup bıkkınlık 😁
Kimle, ne konuştuğuma bağlı daha çok.
O an kiminle konuştuğuma bağlı
Benimki de buna benzer 😅
Kiminle konustuguma bağlı
çatık kaşlı konuştuğumu fark ettim
bende bende
Çoğu yüz ifadesine bürünüyorum