İnternet & Teknoloji Sence Android mi, iOS mu? Cengooo46 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Android İOS Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sence Android mi, iOS mu? Cevapla Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Bir kere iphone kullandıktan sonra geri başka teleofn kullanamıyorsun nasıl bi sistem yaptılarsa artık ios seni çekiyor içine 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biri uzun ömürlü, stabil, güvenli.Öteki özelleştirilebilir ve açık bir sistem olması sebebiyle tercih ediliyor.iOS elbette. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben Android diyorum çünkü android de daha özgürsün ama güvenlik olarak iOS 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ios ❤️ 1 1 Yorumla Cengooo46 +1 yıl Katılıyorum sana 🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir kere iphone kullandıktan sonra geri başka teleofn kullanamıyorsun nasıl bi sistem yaptılarsa artık ios seni çekiyor içine
Biri uzun ömürlü, stabil, güvenli.
Öteki özelleştirilebilir ve açık bir sistem olması sebebiyle tercih ediliyor.
iOS elbette.
Ben Android diyorum çünkü android de daha özgürsün ama güvenlik olarak iOS
iOS tabiki Android varoş işidir
Yess
ios ❤️
Katılıyorum sana 🙋
İOS.
Bence karşılaştırmaya bile değmez.
ios..
iOS..
android alıştım
And herzaman iyidir