inanılmaz bir patlama yaşanıyor yapay zeka açısından. insanlar sınavlarını bile yapay zekaya yaptırıyor. siz kullanıyor musunuz merak ediyorum.

inanılmaz bir patlama yaşanıyor yapay zeka açısından. insanlar sınavlarını bile yapay zekaya yaptırıyor. siz kullanıyor musunuz merak ediyorum.

CHtgpt bizzat kullandım ve zekası korkunç eğer doğru kullanılırsa bir çok konuda fayda sağlar ama yanlış ellerde ise tam bir silah teknolojisi olarak kullanılır
ChatGpt ye elini dahi sürmemiş biriyim. Millet buna herşeyi yazdırıyormuş, yok artık daha neler! Hiç tasvip etmiyorum. İnsan olmanın mutluluğu, gerçek ve doğal yaşam muazzam kıymetli benim için artık daha fazla!
chatgpt bizzat denedim aklıma gelen tün konuları sordum emin ol doktorlarda ve işi bilenlerden daha net ifadeler verdi
Bu çok nahoş bence. Ben bunu kafaya takarım, sevmedim gerçekten.
oldukça düşünsenize bu teknoloji telefonlara entegre edildiğini yapay zeka telefonunu ele geçirdiğini olacakların ilerisi bile ironik geliyor bana çünkü emin olun kötü amaçla kullanıldığında bir çok kişi hapis cezası hatta canını kaybetme tehlikesi geçirecek çünkü ilerisi geliyor gelmeye devam edecek ve bir gün insanlar teknolojinin kölesi olurken onun emri altında yönetilecek
Bugün haberlerde gördüm ChatGpt de 10 farklı kötü niyetli yazılım farkedilmiş. Güvenlik zaafı varmış. Bu konu çok derin konu gerçekten.
diyorum ya oldukça
Cevap
8Cevap
Hayır kullanmıyorum ama merak ettiğim için bir bir gün kullanmayı düşünüyorum :D
Kullanıyorum. Hatta yeni öğrendim bu Aı'yi istediğimiz şekle sokabiliyormuşuz. Yani bitmojisini değiştirip kafamıza göre isimlendirebiliyoruz. Bende öğrendiğim gibi değiştirdi₥
Kullanmıyorum.
Çocukta/robotta olsa erkek erkektir, erkekler kapatılsın , erkekler hepiniz aynısınız gibi paylaşımlar görmekten midem bulandı.
Siz kadınlar nasılsınız? Sizlerle ilgili de bi çok doğru tespit var örneğin paraya tapıyor olmanız, seveni değil... sevmeniz, evli erkeklerden hoşlanmanız, sevgisini belli edenden uzaklaşmanız, serseri/çapkın erkeklerden hoşlanmanız vs.
Genellemelerin siniri bozucu olduğu konusunda cinsiyet fark etmeksizin +1 vermeye geldim.
Erkekler de genellenince ben böyle sinir oluyorum işte
Ben genelleme sevmiyorum dediğim gibi. Konu da cinsiyet de fark etmiyor.
Hak verdiğim için yazma ihtiyacı doğdu. Belirttim.
E bunda yazım yanlışı yok, noktalama işaretleri doğru aynı tadı vermez ki
Kullanıyorum.
Doğru komutlarla ne istediğini netleştirebilirsen büyük nimet gerçekten.
Bu çocuk da az şerefsiz değil
evet kullanıyorum. sohbet ediyorum
Kullanmayı düşünüyorum 😅
Hayır kullanmadım hiç.
Nasıl kullanılıyor ya manitam yapayım onu😅
vallahi sağlam manita olur chatgpt den sen ne istersen onu söylüyor
Yeni flörtüm
Kullandığım oldu.
işim olmaz
Kullanmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?