Telefon almayı düşünüyorum vestel venüsü sahiplenen servis sağlayıcı yok galiba (kvk) gibi mesela.
bir de grand neo 1 kullanan varmı?
bir de grand neo 1 kullanan varmı?
Venüsü kesinlikle alma. Türk malı diye milleti sömürmeye çalışıyorlar vergiden başka birşey türkiyeye kalmıyor nerdeyse ( diğer telefonlardada aynı şekilde). Böle bir yalan dolana düşeceğinize gidin kaliteli bir telefon alın. %100 türk malı olsa belki bazı şeylerden taviz verilerek ( özellik açısından) alınır ama tamamen sömürü ve bizim milletimiz aaa telefon yaptık alalım diye zıplıyor. Ben bizzat vestelin satış bölümünde çalışmaktayım tamamen kandırmaca yazık etmeyin paranıza.
sıfır telefon almak her zaman daha iyidir. vestel de alabilirsin. servis sorunu olacağını sanmıyorum. vestel yerli marka olduğu için direkt vestel güvencesinde oluyor telefon.
ithal edilen telefonlar ise dediğin gibi kvk, genpa gibi distribütör firmaların güvencesinde oluyor.
sen bütçene göre buradan seç.
https://www.akakce.com/cep-telefonu,6,2.html
Cevap
10Cevap
Bu telefonların fiyatı 900 liraya dayanmış durumda... peki ya sunduğu özellikler? birisi 1gb ramli diğeri kasıntılardan sorumlu samsung...
ya üstüne biraz daha koy üst modellere bak ya da Asus Zenfone al bunlarla uğraşma ;)
Asus zengine 5 700 tl çok ucuz yani 1.200 tl lik telefonu bedavaya dağıtıyor
Tanidik biri sandim birisine benzettim.. kalbim bokuma karisdi, karizmam cizilcek diye :D
Ikisinide alma. Berbat. Butceni soyle yardimci olayim
Sifir mi dusunuyorsun?
Grand venus yerine discovery al bence.
Milliyetçi görünümle vestel
kespır viya v8 ?
SAMSUNG S5 ?
LG G3 ?
Telefon almayı düşünüyormuşsun ya hani bunlardan biri olabilir diyorum.
İkisinide alma alıcaksan en kötü ihtimal s4 al
hiç biri
bence bmc
Samsung
LG G3
samsung
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?