Arkadaşlar laptop’ın gösterdiğim kısmı böyle. Kapak kapatırken falan zorlanıyordu sonra bu duruma geldi. Yedek parça falan var mıdır ne olarak aratırsam bulurum yardımcı olabilir misiniz
Yedek parçası olmaz bunların ama 2 şekilde onarımı olur. İlk olarak iran yapıştırıcısı denilen bir yapıştırıcı vardır taş gibi yapar orayı tamir gerektiği zaman açmakta zorlanır açacak olan kişi bir diğeri de komple kasa değişimi olur tabi kasasını bulursan.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yapıştırdığım zaman ekran kapak kısmı kapanabilir mi eskisi gibi
Yapışacak gibi değil açıp baktım diğer sağlam kısımla karşılaştırınca orada menteşe gibi bir şey var orası kırılmış ekran altını ve klavyeyi tutan yer. Bu arada buldum galiba yazarken orası menteşe olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yedek parçası olmaz bunların ama 2 şekilde onarımı olur. İlk olarak iran yapıştırıcısı denilen bir yapıştırıcı vardır taş gibi yapar orayı tamir gerektiği zaman açmakta zorlanır açacak olan kişi bir diğeri de komple kasa değişimi olur tabi kasasını bulursan.
Yapıştırdığım zaman ekran kapak kısmı kapanabilir mi eskisi gibi
Kapanır ama sen yapamazsın o dediğim yapıştırma olayını. Çünkü menteşesi kırılmış
Teşekkür ederim
Marka ve model yazarak menteşe diye aratabilirsin.
Ekranın acılıp kapanmasını sağlayan parça o menteşe yani.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Sanmıyorum yapıştırıcı denemelisin
Yapışacak gibi değil açıp baktım diğer sağlam kısımla karşılaştırınca orada menteşe gibi bir şey var orası kırılmış ekran altını ve klavyeyi tutan yer. Bu arada buldum galiba yazarken orası menteşe olabilir
Zor bulursun bı bilgisayarciya götür belki tamir olur