- Yarın sınavım var video çözüm izlemem gerekiyor yapamadığın soruların dün de olmuştu ama bir şekilde düzeltmiştim şarja takıp çıkarıp kapayıp açarak ama bugün ise yaramadı yardım edin lütfen nasıl açıcam
- Hdd yi 1. Sıradan aldım falan ayarlarıyla da oynadım biraz lütfen yardım edin açılmıyor bir türlü ne yaptiysam
- Press f2 f12 komutu sol altta kalıyor açılmıyor onlara basınca da ayarlar falan işte acilmiyor hiçbir şeye basmazsam da kendi kendine bir süre sonra siyah ekranda beyaz yazılar geliyor
3 ay
Lenovo Laptop AÇILMIYOR?(Fotoğraflı) değil maalesef xperim yetmiyormuş ama aciklarim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tamirci ye götür sen daha iyi bilgi alırsınız ya da Tamir edilir
Hoop sakin hallederiz :D Ekrana görüntü geliyor ama windows a geçmiyor doğru mu anladım?
Ekranda Lenovo yazıyor sadece
Sol altta da press f2 f12
Öyle kaliyor
Eğer onlara basarsan da ayarlar ve hdd ayar sıralamasını da 1. deydi ben degistirdim
tamam da f2 ve f12 ye bas demesinin sebebi vardır. Bir hata veriyordur. Kuvvetle muhtemel ya HDD yi görmüyor ya da HDD arızalı. Bir hata mesajı var mı ekranda?
Dünde biyle bir şey olmuştu fuzeltmistim bugün ise yaramafi
O işler öyle olmaz :D Önce sorunu bulmak lazım.
Sen doktoru arayıp "karnım ağrıyor nedendir" dediğinde doktor sana "ne bileyim neden" der :D
Ekran şeysi yanmıştır
Takip et yardım edeyim
Çok geçmiş olsun
Saol ne diyim saglikliyim en azında ya sınava hasta girmektense bilgisayarsız calisicam mecbur
Nesi var tam olarak
Hata ne