Xiaomi alacağım ama kamerası güzel olsun istiyorum pubg gibi oyunları orta seviyede açmalı ama modelleri arasında kararsız kaldım hangisini almalıyım lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi
Xiaomi note 11 6gb+128 gb
Xiaomi note 11 8gb+128 gb
Xiaomi note 12 6gb+128 gb
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çin markası almanı Şiddetle tavsiye etmiyorum
Neden
Kronik şekilde yazılım sorunları oluyor Ayrıca Hiçbirinde suya karşı dayanıklılık yok Samsung al daha iyi
şu an ki telefonum samsung kaç senedir kullanıyorum ama artık memnun değilim kamerası çok kötüleşti eskidi iyice
A53 veya A73 al
Fazla pahalı
ram ve hafıza olarak 8 / 128 seçerdim
Hepsi berbat. 11T al yurt dışı olarak
Öbür türlü alacağın telefon seni cidden tatmin etmez ben sana söyleyim.
Nedne
Oyunu herhalde işlemci yerine ram ile çalıştırıcaksınız
Bimiyorum ki
Kendin bilirsin. Bu yazdığın telefonların hepsi 3-4 ay sonra 30 FPS yi bile zor verir
11 t yi nereden alacağım
yurt dışı ürün getirip satan yerler var . Mesela Ahmet Mardin olabilir. 11T Pro 9200 küsür. Düz 11T ise 7500-8000 civarında. Ama ben bu tür sitelere güvenilir olsa da güvenemiyorum. Bilindik bir site olsa ben bile alırdım. İsterseniz oturduğunuz yerin civarında ki telefonculara sorun . Onlarda mutlaka olur
Telefoncu olmaz
Valla yapacak bişey yok o zaman iki telefon parasına daha kötü telefon alacaksın
Xiaomi 12 çok mu kötü
12T ile Xiaomi 12 gayet güzel ama Redmi Note 12 tam bir leş
Red mi note 12 neden kötü ki
İşlemcisi , içinde ki gpu , çabuk throtle yemesi. Sadece note 10 pro bile tekliyor bu telefonu çok rahat ve son iki redmi serisinin en leş telefonu 12 ve 11 daha sayayım mı?
Note 10 pro iyi mi
Onu da önermem. En kötü senaryo olarak minimum Poco X3 GT ya da Poco X3 Pro alman lazım
Poco çok kötü ya
Hahahaha çatlayacam yemin ederim ya. Söylediğin o 3 telefonun da içinden geçiyor bu iki telefon yalnız. Antutu ve geekbench testlerini hiç takıp etmiyorsunuz galiba. Sırf IPS diye de telefona çok kötü denilmez ki. He evet iyi değil ama fiyatına göre alabileceğin maximum bu yani. Bunu da istemiyorsan 3 ay sonra 30 FPS oynayabiliceğin tamamen Samsung üretim snapdragon işlemcilere sahip olan redmi telefonlarını al , Apple ın işlemcilerini bile tsmc nin ürettiği tsmcnin snapdragon işlemcili telefon poco x3 pro dururken.
Peki bana maksimum 9000 tl şeklinde hangi telefonu önerirsiniz kamerası iyi olsun pubg orta acsin yeter lütfen yardım edin
Note 10 pro alabilirsin sadece. 1 yıl sonrasında yeniden büyük ihtimalle kasıyor diye telefon yenilemek için konu açarsın
Orta derken bu arada sanırım grafik kalitesi ayarlarından bahsediyorsunuz. HD falan 30 FPS açılır büyük ihtimalle. Akıcı da ise 45-60 FPS açması lazım o telefonun
note 12
Ama çok kötü diyenler var note 10 u daha fazla övüyorlar