Samsung dk başı telefon çıkarıyor güncellem varmiypr çoğu telefonuna telefonun kolay virüs kapıyor veya hızlıca üretildiği için telefon hataları çıkabiliyor samsungu hiç sevmiyorum eski telefonlarında ful bayarya sorunları vardı
Bu kadar cahilce bir şeyde duymadım, güncellemenin virüsle ne alakası var sen indirdiklerine dikkat edeceksin.2020 yılında çıkan telefonum hala düzenli olarak güncelleme alıyor yalan yanlış bilgi vermeyin.
@Sciencelover kardeş kimse telefonuna isteyerek virüs sokmaz 1Güvenlik: Android güncellemeleri, cihazınızdaki güvenlik açıklarını gidermek için yayınlanır. Bu açıklar, kötü amaçlı yazılımların ve diğer zararlı aktivitelerin cihazınıza sızmasına engel olmak için düzeltilebilir.
2Performans: Android güncellemeleri, cihazınızın performansını artırabilir. Yeni güncellemeler, işletim sistemi yazılımını daha verimli hale getirmek için geliştirilir.
3Özellikler: Android güncellemeleri, yeni özellikler ve geliştirmeler içerir. Bu özellikler, kullanıcı deneyiminizi geliştirir ve daha fazla işlevselliğe olanak tanır.
4Uyumlu Uygulamalar: Android güncellemeleri, bazı uygulamalar için gerekli olan minimum işletim sistemi sürümünü artırabilir. Bu, yeni uygulamaların ve oyunların cihazınızda sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayabilir.
Tamam ama dalgınlık olur bişey olur iş kazalarıda öyle olmuyormu dalgınlık oluyor adam ölüyor misal en abartılısını verdim örnek olarak dalgınlık yanlışıkla şarkı indirme yerinde reklama tıklar
Evet kesinlikle tavsiye ederim. Note 9 , note 10 kullandım birkax ay önce de note11 pro aldım. Cidden harika telefonlar. Kamera olsun, şarj olsun, işlemci hızı olsun
Kamerayı çok önemsemiyorsan xiaomi orta segment kullanabilirsin. Ama yok kameracıyım diyorsan. Xiaomi de Mi serisinin Ultraları alınabilir onlar da haliyle biraz tuzlu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bütçeniz varsa alabilirsiniz
O kadar pahalı bir telefon değil ki
Samsung dk başı telefon çıkarıyor güncellem varmiypr çoğu telefonuna telefonun kolay virüs kapıyor veya hızlıca üretildiği için telefon hataları çıkabiliyor samsungu hiç sevmiyorum eski telefonlarında ful bayarya sorunları vardı
Bu kadar cahilce bir şeyde duymadım, güncellemenin virüsle ne alakası var sen indirdiklerine dikkat edeceksin.2020 yılında çıkan telefonum hala düzenli olarak güncelleme alıyor yalan yanlış bilgi vermeyin.
@Sciencelover
4 Ekim 2021'de Android 12 yayınlandı.
1 Samsung Galaxy S21 (2021) - Android 11 (Ocak 2021)
2 Samsung Galaxy S20 (2020) - Android 10 ( Şubat 2020)
3 Samsung Galaxy Note 20 (2020) - Android 10 (Ağustos 2020)
4 Samsung Galaxy S10 (2019) - Android 9 (Mart 2019)
5 Samsung Galaxy Note 10 (2019) - Android 9 (Ağustos 2019)
6 Samsung Galaxy A72 (2021) - Android 11 (Mart 2021)
7 Samsung Galaxy A52 (2021) - Android 11 (Mart 2021)
8 Samsung Galaxy A51 (2019) - Android 10 (Aralık 2019)
9 Samsung Galaxy A20 (2019) - Android 9 (Nisan 2019)
10 Samsung Galaxy A10 (2019) - Android 9 (Mart 2019)
@Sciencelover kardeş kimse telefonuna isteyerek virüs sokmaz
1Güvenlik: Android güncellemeleri, cihazınızdaki güvenlik açıklarını gidermek için yayınlanır. Bu açıklar, kötü amaçlı yazılımların ve diğer zararlı aktivitelerin cihazınıza sızmasına engel olmak için düzeltilebilir.
2Performans: Android güncellemeleri, cihazınızın performansını artırabilir. Yeni güncellemeler, işletim sistemi yazılımını daha verimli hale getirmek için geliştirilir.
3Özellikler: Android güncellemeleri, yeni özellikler ve geliştirmeler içerir. Bu özellikler, kullanıcı deneyiminizi geliştirir ve daha fazla işlevselliğe olanak tanır.
4Uyumlu Uygulamalar: Android güncellemeleri, bazı uygulamalar için gerekli olan minimum işletim sistemi sürümünü artırabilir. Bu, yeni uygulamaların ve oyunların cihazınızda sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlayabilir.
@Sciencelover support.google.com/.../113412
ilk satırı okumanı tavsiye ederim
Kopyala yapıştır bilgiler hepsi, güncellemeler gereksiz demedim. Sen dikkat etmediğin sürece telefonun güncel olması bir anlam TAŞIMIYOR.
Tamam ama dalgınlık olur bişey olur iş kazalarıda öyle olmuyormu dalgınlık oluyor adam ölüyor misal en abartılısını verdim örnek olarak dalgınlık yanlışıkla şarkı indirme yerinde reklama tıklar
Evet kesinlikle tavsiye ederim. Note 9 , note 10 kullandım birkax ay önce de note11 pro aldım. Cidden harika telefonlar. Kamera olsun, şarj olsun, işlemci hızı olsun
Kamerayı çok önemsemiyorsan xiaomi orta segment kullanabilirsin. Ama yok kameracıyım diyorsan. Xiaomi de Mi serisinin Ultraları alınabilir onlar da haliyle biraz tuzlu.
Xiaomilerin sensör ve yazılım sorunu oluyor, genelde samsunga dönüşler görüyorum.
Kullanıyorum, işini yerine getiriyor. Baya da dayanıklı.
Büyük beklenti içinde değilsen. Rahat 3 4 sene götürür seni.
6 yıldır Xiaomi kullanıyorum. Şu an Xiaomi mi 12 kullanıyorum. Hiç bir sorunu yok, öneririm.
Oyun falan istiyorsan xioami iyidir ama diğer türlü kamera işlemci vs Huawei
Yazılım sorunları olan bir marka
Tavsiye ederim ben memnunum
11 t kullanıyorum memnunum
Ederim