Tiktok özel mesajlaşmalarından hakaret suçu davası açılır mı?

Geçen gün tiktoktan, öncesinde defalarca instagramdan beni takip eder misiniz diyen biriyle konuşuyordum. Sonunda kendisini takip ettim. Sonra birkaç haftadır arada yazıyordu ben de düzgün şekilde konuşuyordum. Durup dururken birden çok toksiksin ve ağır sorunların var dedi ve ardından tahrik ve tilt etmeye devam etti küfür etmese de. Tiktokta yazdığı çok saçma bir şey vardı ben de sinirlendiğim için tiktoku açıp oradan küfür ettim maalesef. Sonra kendisi kanunlardan vs bahsetti. Ardından tartıştık ve savcılığa gidip ertesi gün fotoğraf atacağını söyledi. Ben defalarca özür diledim, kendisi "savcılığa daha önce ifade verdin mi" diye sorunun cevabını almaya çalıştı ısrarla. Sanki bundan bir çıkarı varmış gibi. Ben cevap vermeyip tekrar özür dileyip olayı izah edince de "cevap versen konu kapanabilirdi :)" diye dalga geçti. ardından ben "bana yazmaya devam etmeyin lütfen" dedim, bir daha cevap vermedim ve her yerden engelleyip hesaplarımı dondurdum. Şimdi napacağım bilmiyorum. yazdıklarım cidden ağza alınmayacak küfürler değildi ama yine de hoş olmadığı için buraya yazmıyorum. Daha önce 25 kişiyi de dava ettiğini ve reşit olanların para cezası aldıklarını söyledi. Aranızda dava eden ya da edilen var mı? Ne zaman sonuçlanır ya da %100 suçlu bulunur muyum? Mesajları cımbızlayarak göstermesini istemiyorum. Kendisi de benim huzurumu bozacak şeyler söyledi ve akıl sağlığımın sorunlu olduğunu iddia etti ya. Keşke cevap bile vermeseydim gerçekten pişmanım.

Tiktok özel mesajlaşmalarından hakaret suçu davası açılır mı?