Ben beğendim özellikleride hoşuma gitti ama kullanan varsa fikrini merak ediyorum. Bilgisayaradan anlamayan biri değilim ama kullanıcının fikri çok önemi fikirlerniz nedir. lenovo, Asus, MSI kulladim monster deniycem.
Herkesi dinlemeni tavsiye ederim çünkü insanlar yaşadıkları problemleri alacaklar insanlara yön göstersin diye belirtiyorlar. Kuzenim de aldı o da memnun değil. Kronik problemler olabiliyor. Ayrıca ucuz felan da değil. Türk markası diye bu gerçekleri görmezden gelemeyiz. Şahsi yorumum bu şekilde, son karar sana ait.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Monster almayın pişman olursunuz... Diyordu çoğu alan.
😂😂 herkesi dinleyen biri degili kullanmaları merak ettim sadece
Herkesi dinlemeni tavsiye ederim çünkü insanlar yaşadıkları problemleri alacaklar insanlara yön göstersin diye belirtiyorlar. Kuzenim de aldı o da memnun değil. Kronik problemler olabiliyor. Ayrıca ucuz felan da değil. Türk markası diye bu gerçekleri görmezden gelemeyiz. Şahsi yorumum bu şekilde, son karar sana ait.
Ucuz demedim zaten pahalı ayrıca ozellikr incok beğendim kronik problemi yok anladım sagol
Fiyat ne
Fiyat önemli değil kullanımı nedir olay o
O zaman git msi al
Olur😂
Fiyat önemli değildi hani
Alicam dedim zaten baktım 1 2 tane ne analtiyorsun MSI monster arasın aynı kalitee 4 lira oynuyor bakıyorum hoşuna giderse alırım degisik
10/10 ben de var
Aynısı başka modelimi
Aynısı t7 20.5.6
Guzell sevindim
Eyvallah tavsiye edwrim güzel makine performans soğutma vs
Ayrıca monster alma diyenlere de kulak asma aldığım 2. Monster bir şikayetim yok
Alicam zaten yaa ben takmam,😂😂
Hayırlı olsun şimdiden 😅
Sağol
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!