İnternet & Teknoloji konusunda 41,7b cevap paylaştı.
Ben sosyal medyada her zaman için kendim oluyorum çünkü başkası gibi olmanın bana faydası olmayacağı gibi aynı zamanda olurda gerçekte buluşursak orada kendim olmadığım anlaşılır bu da benim için güven kırıcı olur yani insanların gözünde. bu yüzden de sosyal medyada neysem gerçek hayatta da oyum kesinlikle yalan söylemem ya da sırf şirin görünmek için insanlara farklı davranmam. herkese de hak ettiği gibi davranırım yani ben zaten meleğim demiyorum. bir kişi bana iyi ise iyi olurum bir kişi bana kötü ise kötü olurum bu kadar basit. açık sözlüyümdür birde genel de aklımda ne varsa direk söylerim. ama saygısızlık yapmam kesinlikle. bu yüzden de olduğum gibi görünmek benim için son derece önem taşıyan bir konudur ve öyle olmaya da devam edecektir. :D içimden de yazmak gelmiş
Hayat felsefem Dünyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim Tum hesaplarım kendimin Facebook da instagram da Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir hali vardır Yalanla dolanla insanları neden kandirayim ki Bu hiç gerçekçi değil
Neysem oyum ben ama soruya asıl gelıs amacım o degıl... senı bayagıdır sıtede goren ve paylasımlarını seven bırı olarak az once baktım kı hesabını kapatmssın bu bır mıktar uzdu.. bende bır ara oyle karar verdım sonra pısman oldum... bu master hesabında emegın cok fazla.. yanı gıtmek ıstesen bıle komple kapatma derım dondur.. canın sıkılınca gelırsın... Allaha emanet ol
Fiziksel bir yakınlık bulunmadığı hatta anonim konuşmalarda insanlar şeffaf ve net değil aksine hayallerindeki istediği kişi oluyor. Yüzyüze utanacağı cümleleri ya da fotoğrafları paylaşmaları da bu yüzden diye düşünüyorum
Genelde sosyal medyada insanlar olmak istedigi kisiler olabilmeyi tercih ediyor... kendinin reelde olamayip burada olmak istediginkisiligi buluyor. Cok azi durust olabilecek kadar açik net olur bence
Hiçbir zaman Başkası Olma ihtiyacı hissetmedim çünkü ben özgün bir insanım bu konuda ciddiyim bak kendine has usulübe olan kendine has eğitimi öğretimi olan kendiliğinle barışık olan bir insan
Sosyal medyada sahte profille kim ne der korkusu olmadan gerçek düsüncelerimi özgürce ifade edebilirim hatta gercek düsüncelerimi özgürce ifade edebileceğim tek yer sosyal medya desem doğrudur
Hmm. Denemişliğim var şimdi farklı kişi olarak girip, ama bir yerden sonra sıkıcı oluyor, fake işi de bir yere kadar 😅 şu an aktif kullandığım hesaplarda kendimim, pek bir fark yok.
Her yerde kendimim yalanı sevmem ve hatada olsa ben o hata ile bütünüm o yüzden saklanmaya ihtiyacım yok. Pp de resim olmamasının nedeni fikir olarak yozlaşmış insanlar ile polemik yaşamak istememek tanıyan arkadaşlarım da var
Verdiğim cevaplar, sorduğum sorularla kendim olarak takılıyorum. KS harici sosyal medyada takılan birisi değilim zaten. Çoğu kişi olmak istediği gibi davranıyor
Sosyal medya başka bir platform, günlük yaşamında farklı davranışlar sergileyen insanlar burada dışarı çıkaramadığı duyguları ve tavırları çok rahat sergileyebiliyorlar.
O yüzden bazıları maskelerini indirir
bazıları yüzlerce maskesini değiştirir
herkes dilediğince özgür olduğunu hissedebilir.
Ancak bir seviyenin olması fikrindeyim ben denge tarafındayım günlük hayatımla aynı çizgide yazmaya çalışıyorum.🥊👑🥊