İnternet & Teknoloji Hangisi orijinal bunların yasa hep yeni duruyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şarj kablosunu yeni eski olduğunu orjinalini nasıl anlarım Hangisi orijinal bunların yasa hep yeni duruyor? Cevapla Orijinal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Eskisi orijinal ise ufak farklılıkları çok iyi incele. 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl İkisi de aynı, aralarında fark yok. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben telefonu yeni aldım şarj aletini vb orjinal aldım Abim iş benimki karışmış o 2 senedir kullanıyor ben 4-5 aydır Yorumla BilenAbi +1 yıl Fark etmez, aynı cihaz. Yorumla Soran +1 yıl Çizik vs olması benim için fark eder Yorumla BilenAbi +1 yıl O kadarını gözle görürsünüz zaten. Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Apple in California hangisinde yazıyor? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İkisinde yazıyor Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Assembled in china-Vietnam yazısının yanında veya altında 12 haneli seri numarası var mı? Yorumla Soran +1 yıl Biri ağır biri hafif geldi normal mi? Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Soruma cevap ver Yorumla Soran +1 yıl Seri numarası nerde yazar bilmiyorum Yorumla
ŞITANDAT Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sn sorgulat 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl sorgulatağım Yorumla ŞITANDAT +1 yıl apple sitesinde Yorumla Soran +1 yıl Link atar mısın Yorumla ŞITANDAT +1 yıl https://checkcoverage.apple.com/?locale=tr_TR Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eskisi orijinal ise ufak farklılıkları çok iyi incele.
İkisi de aynı, aralarında fark yok.
Ben telefonu yeni aldım şarj aletini vb orjinal aldım
Abim iş benimki karışmış o 2 senedir kullanıyor ben 4-5 aydır
Fark etmez, aynı cihaz.
Çizik vs olması benim için fark eder
O kadarını gözle görürsünüz zaten.
Apple in California hangisinde yazıyor?
İkisinde yazıyor
Assembled in china-Vietnam yazısının yanında veya altında 12 haneli seri numarası var mı?
Biri ağır biri hafif geldi normal mi?
Soruma cevap ver
Seri numarası nerde yazar bilmiyorum
sn sorgulat
Nasıl sorgulatağım
apple sitesinde
Link atar mısın
https://checkcoverage.apple.com/?locale=tr_TR