İnternet & Teknoloji Kamera nasıl kullanılır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kamera kullanmak zor mu? En son kimi filme kameraya aldınız ya da aldırmak istediniz? :)) Bu tarz hobileri olanlar var mı? Güncellemeler+1 yıl Prof kameradan bahsediyoruZ Güncellemeler+1 yıl KADRAJIMDA BİRİ VAR! Şr Kamera nasıl kullanılır? Cevapla Film Soruları Kamera Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kamera kullanıyorum en son rodos tatilimde kullandım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Rodos iyi fikir 👍🏻 Yorumla
zehirhafiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sevişen bulsam kameraya alıp malzeme çıkaracam kendime 😂 0 5 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Gel senin resmini cekiyim Yorumla Soran +1 yıl Suriyeli Pelin var Bakırköy’de oturuyor, Bakırköy meydanda sor söylerler, onu çekebilirsin. Ben o tarz konulara müsait değilim😄😄 Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Ben sana o tarz konular da demedim Instagrama atmalik foti çekerim sana Yorumla Soran +1 yıl Yok dediğim şahsı araştır bul o izin veriyor Yorumla zehirhafiyye +1 yıl Trolleme beni 😂 Yorumla
UFKSYKN5 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 +1 yıl varrr 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa Yorumla Soran +1 yıl Hayır👽 Yorumla
Mattias34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tlefonun yok mu 0 1 Yorumla Mattias34 +1 yıl Onun eğitimini almalısın. 1 -2 günde öğrenilir.Ama esa olan kadraj yapabilmektşr!!! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kamera kullanıyorum en son rodos tatilimde kullandım
Rodos iyi fikir 👍🏻
Sevişen bulsam kameraya alıp malzeme çıkaracam kendime 😂
Gel senin resmini cekiyim
Suriyeli Pelin var Bakırköy’de oturuyor, Bakırköy meydanda sor söylerler, onu çekebilirsin. Ben o tarz konulara müsait değilim😄😄
Ben sana o tarz konular da demedim Instagrama atmalik foti çekerim sana
Yok dediğim şahsı araştır bul o izin veriyor
Trolleme beni 😂
varrr
Aaaa
Hayır👽
Kolay
Tlefonun yok mu
Onun eğitimini almalısın. 1 -2 günde öğrenilir.
Ama esa olan kadraj yapabilmektşr!!!
Kendimizi alıyoruz