En İyi Cevaplar
- u1 yıl
Sosyal medyadan tanışılan birine güvenmek tamamen sizin tercihinize ve kişisel takdirinize bağlıdır. Sosyal medya üzerinden tanıştığınız kişinin gerçek kimliği, karakteri veya niyeti hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadığınız için, bu kişiyle ilgili yargılama yapmak zordur.
Bu nedenle, sosyal medyadan tanıştığınız bir kişiye güvenmeden önce dikkatli olmanız ve ihtiyatlı davranmanız önemlidir. Bu kişi hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapabilir, sosyal medya hesaplarını inceleyebilir ve mümkünse gerçek hayatta tanışabilirsiniz.
00 Yorumla
- 1 yıl
Oyun arkadaşlarıma bile güvenmem sadece arkadaş olarak konuşurum. Benim birine güvenme olayım zor. Güvenmem için emin olmam lazım. Herkes güvenilecek kadar masum değil
02 Yorumla- 1 yıl
Ben de aynı şekilde yaklaşıyorum oyun arkadaşlarıma. Şu ana kadar tanıştığım çoğu kişi saçma şekillerle hayatımdan çıktığı için güvenmek çok zor oluyor ama bazı arkadaşlarım var uzun süredir oynuyoruz ve şu an için onlara güveniyorum
- 1 yıl
Benim güvenme zorluğumdan değil de birisine çabuk güvenmeyi sevmiyorum. Tanımadın birine güvenmek bana saçma geliyor. Güven benim için ucuz bir şey değil ki her önüme gelene vereyim. Benim olayım bu. Hak edene sadece
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Sosyal medyadan tanıştığım kişiler reel hayattakilerden daha iyi çıkabiliyor ama müthiş bir güvensizlik utangaçlık çekingenlik oluyor çünkü güvensizlik oluyor alışmak zor oluyor falan filan
111 Yorumla- 1 yıl
İlk etapta benim de aynı şekilde oluyor. En ufak bilgiyi verirken bile güvensizlik duyuyorum, utanıyorum ve çekiniyorum. Açabileceğim konu bulamıyorum çekingenlikten dolayı. Daha sonra yavaş yavaş alışıyorum ve kendimi birden ona çok güvenirken buluyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Aynısı ya ama sonra iş işten geçmiş oluyor çünkü çekingenliğimizden dolayı karşı taraf bizden sıkılıyor ve ilk izlenim berbat oluyor
- 1 yıl
Maalesef :( Kendimi ona karşı tam olarak açıklayana kadar ya da o beni tanıyana kadar iş işten geçmiş oluyor. Açacak konu bulamıyorum, sorduğu soruya nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum ya da acaba onun istediği gibi cevap verdim mi diye kafayı yiyorum. İlk izlenimi düzgün verip sıkmamaya çalışıyorum ama genelde bu konuda berbat oluyorum ve hep sıkılıyorlar
- Cevap sahibi1 yıl
Ben de öyleyim ya ağzım laf yapmıyor bir de sesim kötü sürekli susmak istiyorum m.. al gibi
- 1 yıl
Ağızın laf yapması insan ilişkilerinde çok önemli. Benim de ağzım pek laf yapmaz ve çekingen kalırım insanların yanında. Aynısı sosyal medya için de geçerli. Ses konusunda bence sesinden çekinmemelisin. Sana kötü gelen ses başkasına göre güzel gelebilir. Belki de sadece sen öyle düşünüyorsundur aslında çok güzeldir. Benim ortaokulda bir arkadaşım vardı. Sesi yaşına göre çok ince gelirdi aynı bebek sesi gibi kendisi çekinirdi ama bence sesi çok hoştu ve bunu tek ben düşünmüyordum. Bu yüzden bence ön yargılı yaklaşmamalısın kendine
- Cevap sahibi1 yıl
İnşallah bu çekingenliği üzerimden atarım ya ses konusunda da haklısın çok evham yapıyorum
- 1 yıl
Bence sesini sevmelisin. Çünkü sevsen de sevmesen de o senin sesin. Elinde olmayan bir sebepten dolayı kimse seni yargılayamaz. Aslında elinde olsa bile o sebep yine kimse senin hayatına karışıp seni yargılayamaz. Şarkı söylemelisin ve şiir okumalısın. Böylece sesine olan yargını kırıp sesini sevmeye başlayabilirsin. Bence ne olursa olsun insanların yargılamalarına aldırış etme.
- Cevap sahibi1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim. Umarım hiçbir kötü yoruma maruz kalmadan güzel bir hayat yaşarsın.
- Cevap sahibi1 yıl
Amin inşallah sen de 🙂
- 1 yıl
Amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 yıl
İstediğin anda hayatımdan çıkarabilecek mesafede tutarım o yüzden bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım
03 Yorumla- 1 yıl
Ben de bu şekilde bir arkadaşlık kurmaya çalışıyorum ama genelde elime yüzüme bulaştırıyorum. Mesafeli davranmak isterken bir süre sonra bir bakıyorum çok fazla güvenmişim ve çok fazla kendim hakkında detay vermişim. Keşke kendimi bu konuda sınırlandırabilsem
- 1 yıl
Valla ben bir süre ev adresimi bile vermem teledonu versem zaten anında değişiyo veya aile hayatım hakkında hatta ailemin çok rahat olduğunu her koşulda arkamda olduğunu hissettiririm ki gercekten de öyle
- 1 yıl
Ben ev adresimi asla paylaşmam telefonumu da çok uzun süreli konuştuğum ve güvendiğim kişilere veririm. Aslında bu şekilde bile versem telefonumu yine de içimde hep bir şüphe olur. Çünkü ileride aramızın açıldığı durumda numaranı kimlerle paylaşacağını düşünmekten kendimi yerim. Aynı şekilde ailemin rahat ve her zaman arkamda olduğunu konusu açıldığında ben de belirtiyorum ki hakkımdaki düşünceleri ona göre oluşsun
İnternet & Teknoloji konusunda 325 cevap paylaştı. Herkes sosyal medya da olduğu için
Çok saçma geliyor bana bu soru
kötü her yerde kötü sanal veya gerçeği yok bunun
11 Yorumla- 1 yıl
Evet aslında doğru ama sanalda kendini daha fazla gizleyebildiğin için veya söylenilenlerin doğruluğunun kanıtlanması daha zor olduğu için bana hep daha riskli geliyor
- 1 yıl
Tanışıp evlenenler bile var demek ki güvenilir insanlar da var
01 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle vardır ama bence azınlıktadır o insanlar
Sosyal medya üzerinden tanışıp evlenen çok kişi tanıyorum.
02 Yorumla- 1 yıl
Sosyal medya aracılığı ile tanışıp da sevgili olan arkadaşlarım vardı ama evlenen olduğunu bilmiyordum. Gerçekten büyük bir güven istiyor bence.
Reeldeki insanlara güvenemezken sanaldakine nasıl güvenebilirim ki?
01 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru. Hem reelde hem sanalda güvenip de hayal kırıklığına uğradığım insanlar oldu ama geneli sanaldaydı
- 1 yıl
sosyal medya yı boş ver reelde tanıdığın birine bile güvenemezken zor yani
00 Yorumla - 1 yıl
tamamen karsı tarafa baglı ben tabi ki güvenmiyorum ama 11 yasındayken 13yasında bi kızla tanıstım ve Şu an kendisi sevgilim 8yıl oldu bir kere bile kavga etmedik yani anlıyacagınız güven konusma süresine baglı
00 Yorumla - 1 yıl
Kocamla Instagram'dan tanıştım fjdhdnn ama ilk buluştuğumuzda seri katil olabileceği ihtimalini aklımdan çıkaramıyordum dbdbjdhdjshs
00 Yorumla Babama bile güvenmem. İnsanlar bi anda değişebiliyor bu yüzden her zaman sınırını geçmiyeceksin.
00 Yorumla- 1 yıl
Benim sosyal medyadan tamdığım 4 arkadşım var 7 yıllık falan hepsi
01 Yorumla- 1 yıl
tanıdığım
- 1 yıl
eğer beni hiç tanimiyosa yani adım gerçek adım değilse güvenirim ona
00 Yorumla - 1 yıl
Sosyal medyadan tanistigim kişiyle 1 yıldır sevgiliyim 40 yıldır da tanıyor gibiyim onu
00 Yorumla Güvenilmez, arkadaş olabilirsin ama aradan kaç sene geçerse geçsin asla özelini paylaşma
00 YorumlaSosyal medyadan şuana kadar 1 kişiyle tanıştım onun dışında hiç konuşma yok
00 YorumlaBen kendime bile güvenmiyorum sanaldan başka birine güvenmek aptallık olur
01 Yorumla- 1 yıl
0 güven algim yıkıldı benim
00 Yorumla - 1 yıl
Pek kimseye güvenen biri değilim.
00 Yorumla Tqniyarak yavas yavas
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Aslında istiyorum ama güvenemiyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Benim de maalesef tam tersi hızlı güveniyorum
- Cevap sahibi1 yıl
Ama işte kızlar biraz daha tedirgin oluyor maalesef bu konuda
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
sosyal medyadan tanistigim adamla evliyim😂
01 Yorumla- 1 yıl
Tebrik ederim. Bana göre azınlık seviyesinde bulunan o güvenilir insanlardan birisine denk gelmişsin
- 1 yıl
Bu saatten sonra güvenmem
05 Yorumla- 1 yıl
Kötü bir durum yaşadın sanırım :(
- 1 yıl
Buradan tanıştık 3 yıl sevgili kaldık birkaç gün önce bitti şükür
- 1 yıl
Toxic bir ilişkiyse sevinmeliyiz değil mi
- 1 yıl
Kesinlikle
- 1 yıl
O halde ne mutlu sana kurtulduğun için sevindim
- 1 yıl
Kesinlikle uzak durun
01 Yorumla- 1 yıl
Sosyal medyada birisi ile tanışmak her zaman riskli fakat bazen de hiç beklemediğim anda birisi ile tanışabiliyorum
Hiç.
00 YorumlaHiçbir şekilde
00 Yorumla- 1 yıl
Çok güvenmem ama güveniyormus gibi yaparim
00 Yorumla O da normal insan ya şansına kalmış
00 Yorumla- 1 yıl
Kişiye bağlı diye düşünüyorum
00 Yorumla Hiçç
00 Yorumla- 1 yıl
Güveniyorum bilmiyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Güvenmiyorum