Hem Günlük hayatın zorlukları öğrrencilik yıllarının zorlukları hakkında bir konu ile başlayabilirsin günümüz öğrencileri ve karşılaştığı zorluklardan bahsedebilirsin
Ya Youtuber ya da Twich yayıncılığı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Canlı yayında şov yaparak ayda 40 bin felan kazanıyordum 2 aydır yapmıyorum sanırım devam ederim tekrar
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle saçma işler yapmam
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla internet üzerinden para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Bilişim bilgin varsa Web sitesi tasarlayabilirsin internet üzerinden daha rahat araştırma yapabilirsin.
https://medium.com/@masteryazar/internetten-para-kazanma-dba852e9f780
Youtuberlık denenbilir bence
Hem Günlük hayatın zorlukları öğrrencilik yıllarının zorlukları hakkında bir konu ile başlayabilirsin günümüz öğrencileri ve karşılaştığı zorluklardan bahsedebilirsin
Ya Youtuber ya da Twich yayıncılığı
Canlı yayında şov yaparak ayda 40 bin felan kazanıyordum 2 aydır yapmıyorum sanırım devam ederim tekrar
Öyle saçma işler yapmam
İçerisinde cinsellik olmayan hiç bir yolla internet üzerinden para kazanılmıyor maalesef, en basiti, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Ben çok araştırdım bunları ve kazandım da.
Nasıl mesela
Söyledim zaten, en kolayı, yüz göstermeden foto falan atarak oluyor. Tabi mümkünse yabancı birine, Türkiyeden değil yani
Tiktok aç nasıl olsa Abaza erkekler izliyor
Sapık sapık düşüncelerinizi kendinize saklayın, düşünün ki ben sizin öz kız kardeşinizim bana bu şekilde yazıyorsunuz, ona göre cevap verin.
Oranı buranı aç dedim mi?
Oranı buranı açmadan dile getirdin “Abaza erkekler” neyi izler? Beyinsz
Ön yargı ile devam edin zaten bu yüzden kaybediyorsunuz
Bunun ön yargıyla alakası yok efendim, Siz zaten niyetinizi belli etmişsiniz ben de sizi anladım bu yüzden konuşmanın lüzumu yok
Ya burdan bu sorulur mu kzm buralar hep sapık kimse s. kmeyecegi eşege ot atmaz bunu unutma dikkat et
Bir bayana böyle konuşmak hiç yakışmıyor
Zor ya kendini bir anda geliştirmelisin ama youtuber falan da olabilirsin de özgün içerik üretmelisin.
Bilgi ve öğretim amaçlı videolar çekerek deneyebilirsin. ya da part time iş bulmayı dene
Buralarda o sorular ters tepiyor cinselliğe dönüyor işler
Dayiların hassas noktasını kullanabilirsiniz fotoğraf dan bir şey olmaz at iki üç nude gelsin paralar
Ayak fotosu sat şakasız
Sapık sapık düşüncelerinizi kendinize saklayın, düşünün ki ben sizin öz kız kardeşinizim bana bu şekilde yazıyorsunuz, ona göre cevap verin.
part time iş yap. netten +18 anca
Bu sorunun yanıtı tehlikeli
nasıl yeteneklerin var ona göre değişir
Yardımcı olurum istersen
Noluyo ablacım ne dedim ben
C2 de takl
CV n nasıl
Malum şeyler yaprak
Basit ve yasal
Çok kolay
Ne kadar?
Ne kadar ihtiyaçın
Kac tl peki bu