İnternet & Teknoloji Masaüstü mü, laptob mu kullanıyorsunuz. ? Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi bayramlar arkadaşlar 💫⚘ Masaüstü Laptob Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ben laptob kullanıyorum arkadaşlar. Kullanım amacına göre masaüstü düşünebilirim. 💫 Masaüstü mü, laptob mu kullanıyorsunuz. ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Masaüstü kullanıyorum 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. İşim gereği laptop 1 2 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl İşiniz nedir Yorumla çoktaumurumda +1 yıl Turizm sektöründeyim Yorumla
darojmanier Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl laptop daha kullanisli bence 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Amacına göre değişir. 💫 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 644 cevap paylaştı. Laptop 1 12 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Hangi model? Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Casper Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Gamer laptob mu? Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Gamer Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Casper ben fazla beğenmiyorum sen memnun musun? Bende de acer nitro var. Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl En yeni modelleri iyi bu bana yetiyor memnunum Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Donanımı nedir? Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl 11th Gen Intel (R) Core (TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHzRTX 3050 Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl 16 RAM 144 hz Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Çokzell. Fps yüksek alıyorsundur. Uzun süre götürür seni Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Evet fps çok iyi hatta Windows 11 e geçtikten sonra çok daha iyi oldu zamanında dolar 5 tl ye yeni çıktığında 11k ya almıştım bide eski kasası şimdi 25k dan aşağısı yok Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Evet ya fiyatlar hep öyle oldu. Belki ilerde 3060 ekran kartına çıkartırsın Yorumla
hayalperest455 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl İkiside var 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Modelleri? Yorumla
Lawcutioner Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Laptop 1 5 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Hangi model? Yorumla Lawcutioner +1 yıl Acer var bende Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Bende de. Nitro mu? Yorumla Lawcutioner +1 yıl Evet. Bundan www.mediamarkt.com.tr/.../...eley-003-1223350.html Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Çok iyi. 3050 ekran kartı ve 144 hertz. Seni baya götürür. Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Masaüstü 1 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Hangi model? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Laptop 0 1 Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Merhaba moderatör hanım. Site hakkında bir şeyler sorabilir miyim? Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Laptop 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Masaüstü kullanıyorum
İşim gereği laptop
İşiniz nedir
Turizm sektöründeyim
laptop daha kullanisli bence
Amacına göre değişir. 💫
Laptop
Hangi model?
Casper
Gamer laptob mu?
Gamer
Casper ben fazla beğenmiyorum sen memnun musun? Bende de acer nitro var.
En yeni modelleri iyi bu bana yetiyor memnunum
Donanımı nedir?
11th Gen Intel (R) Core (TM) i7-11800H @ 2.30GHz 2.30 GHz
RTX 3050
16 RAM 144 hz
Çokzell. Fps yüksek alıyorsundur. Uzun süre götürür seni
Evet fps çok iyi hatta Windows 11 e geçtikten sonra çok daha iyi oldu zamanında dolar 5 tl ye yeni çıktığında 11k ya almıştım bide eski kasası şimdi 25k dan aşağısı yok
Evet ya fiyatlar hep öyle oldu. Belki ilerde 3060 ekran kartına çıkartırsın
İkiside var
Modelleri?
Laptop
Hangi model?
Acer var bende
Bende de. Nitro mu?
Evet. Bundan
www.mediamarkt.com.tr/.../...eley-003-1223350.html
Çok iyi. 3050 ekran kartı ve 144 hertz. Seni baya götürür.
Masaüstü
Hangi model?
laptop
Hangi model?
LapMas
Efendim?
Laptop kullanıyorum
ikisinide
Hp laptop..
Laptop
İkisi de
Laptop
Merhaba moderatör hanım. Site hakkında bir şeyler sorabilir miyim?
Laptop
Laptop
laptop ne amp