İnternet & Teknoloji Laptop kılıfı kullanıyor musunuz? greenrachel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Laptop kılıfı kullanıyor musunuz? Cevapla Laptop Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 533 cevap paylaştı. Laptop yok olsa kullanırdım ona zarar gelsin istemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl pc ler zaten ısınan bişey kılıfa ne gerek varki gereksiz kılıf 0 6 Yorumla greenrachel +1 yıl Isınması değil olay düşerse falan diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilgisayar masanın üstünde durucak zaten niye düşüresin ki bilgisayarı düşürecek kadar sakar değilsindir diye düşünüyorum Yorumla greenrachel +1 yıl İnsanlık hali çarptın düştü diyelim. Anneannem düşürdü çizildi mesela ama kullanıyorum ekranda çerçevede falan sıkıntı yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl masanın üstündeki bilgisayarı nasıl düşürüyorsunuz anlamıyorum oda anneannenin sakarlığı bence gerek yok kılıfa alırsan sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gereksiz masraf olur Yorumla greenrachel +1 yıl Valla bence kınama olur mu olur Yorumla
beyzabutmessy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Pahalı olunca ister istemez kullaniyir insan 0 4 Yorumla greenrachel +1 yıl Kılıfları baktım da onlar da ucuz değil hani. Hele Amazonda... Yorumla beyzabutmessy +1 yıl Zaten kılıflarda çok pahalı Yorumla beyzabutmessy +1 yıl Herhalde bu bilgisayari alan kilifida alır diyorlar Yorumla greenrachel +1 yıl Hahahah olabilir valla Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 826 cevap paylaştı. Kullanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kullanmıyorum.
Laptop yok olsa kullanırdım ona zarar gelsin istemem
pc ler zaten ısınan bişey kılıfa ne gerek varki gereksiz kılıf
Isınması değil olay düşerse falan diye
bilgisayar masanın üstünde durucak zaten niye düşüresin ki bilgisayarı düşürecek kadar sakar değilsindir diye düşünüyorum
İnsanlık hali çarptın düştü diyelim. Anneannem düşürdü çizildi mesela ama kullanıyorum ekranda çerçevede falan sıkıntı yok.
masanın üstündeki bilgisayarı nasıl düşürüyorsunuz anlamıyorum oda anneannenin sakarlığı bence gerek yok kılıfa alırsan sen bilirsin
gereksiz masraf olur
Valla bence kınama olur mu olur
Pahalı olunca ister istemez kullaniyir insan
Kılıfları baktım da onlar da ucuz değil hani. Hele Amazonda...
Zaten kılıflarda çok pahalı
Herhalde bu bilgisayari alan kilifida alır diyorlar
Hahahah olabilir valla
Hayır tablet laptop hiçbirine kullanmam
Tavsiye ederim kesinlikle
Hiç kullanmadım ama tozlanıyo
Hayır
Kullanmıyorum.
Hayir
Evet
Hayır tabiki
Kullanırım