İnternet & Teknoloji Resimleri ya da videoları flaşa yani flash usb belleğe koyunca? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Koyunca bu şeyleri yüklemediğim koymadığım halde oluyolar bunlar ne ve silersem bi zararı var mı Resimleri ya da videoları flaşa yani flash usb belleğe koyunca? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aitteenn Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Bence sorun olmaz ama zaten az bir yer kaplıyor silmesen de olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Madem sorun olmaz niye silmeyeyimki yoksa tam emin olmadığın içinmi öyle dedin nasıl tam olarak Yorumla aitteenn +1 yıl Evet emin olamadığım için dedim eğer flashda önemli başka fotoğraflar yoksa silebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Anladım evet Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
CanDmr34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bunlar Fotoğraf 0 10 Yorumla CanDmr34 +1 yıl Destekleyici Program Olmazssa Acilmaz Ama Bazi Uygulamalar ile acabilirsin diye bilirim Yorumla Soran +1 yıl Flasha flaş usb belleğe yüklediğim resim video belli açabiliyom hatta sorun yok yani ama bunlar ne o zaman ne oluyo Yorumla Soran +1 yıl Daha önce aynısı vardı gene silmiştim bişey olmamıştı şimdide paylaşmak istedim Yorumla CanDmr34 +1 yıl Böyle Olunca Destek programları istiyor destek programlari arastir Indirip acarsin Ne Olduguna Bakarsn Yararsa Durur yaramazssa Silersin Yorumla Soran +1 yıl Anladım evet Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Ramazan bitiyo ama genede ramazanın mübarek olsun Yorumla CanDmr34 +1 yıl Sagolasın Kardeşim seninde Yorumla Soran +1 yıl Şimdi girip gördüm bayramın mübarek olsun :) Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı bayramlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence sorun olmaz ama zaten az bir yer kaplıyor silmesen de olur
Madem sorun olmaz niye silmeyeyimki yoksa tam emin olmadığın içinmi öyle dedin nasıl tam olarak
Evet emin olamadığım için dedim eğer flashda önemli başka fotoğraflar yoksa silebilirsin
Anladım evet
Teşekkürler
Bunlar Fotoğraf
Destekleyici Program Olmazssa Acilmaz Ama Bazi Uygulamalar ile acabilirsin diye bilirim
Flasha flaş usb belleğe yüklediğim resim video belli açabiliyom hatta sorun yok yani ama bunlar ne o zaman ne oluyo
Daha önce aynısı vardı gene silmiştim bişey olmamıştı şimdide paylaşmak istedim
Böyle Olunca Destek programları istiyor destek programlari arastir Indirip acarsin Ne Olduguna Bakarsn Yararsa Durur yaramazssa Silersin
Anladım evet
Çok teşekkürler
Ramazan bitiyo ama genede ramazanın mübarek olsun
Sagolasın Kardeşim seninde
Şimdi girip gördüm bayramın mübarek olsun :)
Hayırlı bayramlar