İnternet & Teknoloji Flash belleksiz çıktı alınır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Üniversite için pcr testinin sonucunu çıkartmam lazım ama yanımda flash yok nasıl çıkarttırabilirim? Bir de adam çıktı almaya geldim mi demeliyim? Flash belleksiz çıktı alınır mı? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
emin97 Takip Et Bilge Yaş: 26 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 498 cevap paylaştı. Whatsapptan birine gönderBilgisayardan WhatsApp web'e gir Bilgisayara indir 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Gmaille gönderdim tehlikeli olur mu? İlk önce wharsapp dedi sonra da gmaille hallettik Yorumla emin97 1 yıl İşin bitince çıkış yapsaydın Yorumla Soran 1 yıl Öyle değil gmailine attım Yorumla emin97 1 yıl Tamam bilgisayardan gmaile giriş yapmişsındır dosyayı almak için Yorumla Soran 1 yıl Hayır adam bana gmailini verdi bende ona attım mail olarak Yorumla emin97 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Tehlikeli mi? Yorumla emin97 1 yıl Sanmıyorum işin bitince WhatsApp webten çıkış yaparsın birde açık kalmasın Yorumla
Güneşinkızırüya Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Niye sen çıkartıyorsun hangi hastanede verdiysen git vezneden sonucumu çıkarırmisiniz de 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Bazı hastaneler yapmıyor öyle Yorumla Soran 1 yıl Banane işim gücüm var diyor Yorumla Güneşinkızırüya 1 yıl Çıkartmak zorunda ben hemsireyim hergun veriyorlar sonuç git öğrenciyim lütfen çıkarırmisiniz de Yorumla Soran 1 yıl Pcr testini yaptırdığım yere mi diyeceğim testi ayrı bir alanda yapıyorlar da o yüzden Yorumla Güneşinkızırüya 1 yıl Evet acildemi verdin pcr testini Yorumla Güneşinkızırüya 1 yıl Acil bankosuna git veya kayıt nerde yaptırdiysan ordan al Yorumla Soran 1 yıl Daha vermedim vereceğim ama pcr testini yapan alan farklıymış daha gitmedim Yorumla Güneşinkızırüya 1 yıl Alan farklı olabilir sen kaydını nerde yaptırırsan ordan al sonucunu Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler ya çıkartmam derlerse ne yapacağım? Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hes uygulamasını indir ss al çıkarttır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yapacağım onu fotokopicide? Yorumla eaakpten856_ 1 yıl Ara kablosunun bir ucunu telefona bir ucunu bilgisayara sonra halledecek işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Whatsapptan birine gönderBilgisayardan WhatsApp web'e gir Bilgisayara indir
Gmaille gönderdim tehlikeli olur mu? İlk önce wharsapp dedi sonra da gmaille hallettik
İşin bitince çıkış yapsaydın
Öyle değil gmailine attım
Tamam bilgisayardan gmaile giriş yapmişsındır dosyayı almak için
Hayır adam bana gmailini verdi bende ona attım mail olarak
Anladım
Tehlikeli mi?
Sanmıyorum işin bitince WhatsApp webten çıkış yaparsın birde açık kalmasın
Niye sen çıkartıyorsun hangi hastanede verdiysen git vezneden sonucumu çıkarırmisiniz de
Bazı hastaneler yapmıyor öyle
Banane işim gücüm var diyor
Çıkartmak zorunda ben hemsireyim hergun veriyorlar sonuç git öğrenciyim lütfen çıkarırmisiniz de
Pcr testini yaptırdığım yere mi diyeceğim testi ayrı bir alanda yapıyorlar da o yüzden
Evet acildemi verdin pcr testini
Acil bankosuna git veya kayıt nerde yaptırdiysan ordan al
Daha vermedim vereceğim ama pcr testini yapan alan farklıymış daha gitmedim
Alan farklı olabilir sen kaydını nerde yaptırırsan ordan al sonucunu
Teşekkürler ya çıkartmam derlerse ne yapacağım?
Hes uygulamasını indir ss al çıkarttır
Nasıl yapacağım onu fotokopicide?
Ara kablosunun bir ucunu telefona bir ucunu bilgisayara sonra halledecek işte
Mail at