Hele ki şunu kullananlar "🤣😉😘"hiç şaşmaz +35 yaş üstü abazalar oluyor.
Random kullanır mısınız?
Hele ki şunu kullananlar "🤣😉😘"hiç şaşmaz +35 yaş üstü abazalar oluyor.
Kimileri var 2 kelimesinden 3'ü random. Fazla kullanan 15-17 yaş arasında ergendir değilse daha da kötü akıl yaşı büyümemiştir.
Ben karşımda ki kişiye göre kullanıyorum aslında yani karşımda ki kişi artık tanımadığım biri de olsa arkadaşım da olsa hiç fark etmez random atarsa atarım baktım atmıyor daha çok ciddi takılıyor ben de atmam o zaman. nabza göre şerbet veriyorum. bir de zaten samimi olduğum bir arkadaşım ise o zaman atardım tabi ki o atmadan daha çok zaten random değil emoji kullanıyorum ben bu daha güzel bence
Evet kullanıyorum ve bir insanın zekasının randoma göre ölçülmediğini düşünüyorum. Yazı dili sonuçta direkt emojisiz ya da randomsuz yazınca alayla yazdığınız bir şey bile karşıdaki kişi tarafından ciddiye alınıp yanlış anlaşılabiliyor. Daha önce de çokça başıma geldi. Yani kısaca randoma göre zeka belirlemesi yapmak aşırı saçma. Randoma gelene kadar baza alınması gereken bir sürü kriter var
Cevap
26Cevap
33 yaşındayım zevkle random atarım.
21 yaşında olgun tripleri atmayınız lütfen. asddsadsa
bulasinca kurtulunmuyor o lanet gibi bir şey dbdbdh
Kullanırım, 50 yaşına gelince yine kullanıcam
Keyfim yerinde ise kullanırım
Herkese random kullanılmaz
Kimisi çivisini çıkarıyor
Kişiden kişiye değişir. Mesela senin gibi tiplere kullanacağım tavır farklıdır, rahat kafada olup yargılamayacak olan insana farklıdır..
Bence fazla sert davranıyorsun insanlara. İnsanına göre davranırım demek istemiş kötü bir şey dememiş herkes herkese farklı davranır zaten sokaktaki tanımadığın insana farklı davranırsın samimi olduğun bir dostuna farklı davranırsın ve insanları random kullanan ve kullanmayan diye ayırmak yanlış. Normal yazılar yazan insanlar çok random kullanan insanlardan çok daha rahatsız edici olabilir oysaki bir insanın karakterini kullandığı randomlar ya da emojiler doğrudan belirlemez.
Fakat senin gibi tipler demesi uygun olmamış haklısın
Random kullanme ve emoji kullanma kişi'nin zevkine kalmış bir şey buna bakarak zeka kıyaslaması yapan zekasızlara da selam olsun
Yeni biriyle flört ettiğim zaman ergen sanmasın diye random kullanmıyorum, onun dışında full random asdjdk
Ya yok bende kullanıyorum da random mesela her şeyin sonuna koyanlar için dedim ergen diye
Mesela "aynen sdhdkej, He yok ya djdjsj" falan normal cevap verirken bile random koyanlar var aynı çocuklar duymasındaki araya koyulan gereksiz gülme efektleri gibi oluyor shdjs hiç random kullanmayanda da geriliyorum bu arada. d
Ben temsili asdddjdk
https://i.hizliresim.com/bdnwh1v.jpeg
Sadece EFT yaparken açıklama yerine rastgele basıyorum tuşlara. Bunun adının random olduğunu da şimdi öğrendim.
Alakası yok yaşım 22 hala kullanıyorum onuda zamanında bana eski sevdiğim kız öğretmişti ondan kaldı bende 🚬🚬
sinirlenecek başka bi şey mi yoktu kanka randoma takmış
hayatımda hiç random kullanmadım demekki ergenliği pas geçmişim...
Yok kral , düz yazar düz geçerim ama damarıma basan şeylerde de dilim sivridir. Söverim
Komik biseyde ya emoji ya da random kullanirim
kullanırım ergenlikle alakalı olduğunu düşünmüyorum ama bkunu çıkarınca itici oluyor gerçekten
Napalim kullanamyalimmi
Bende şöyle 😂 gülerim napim keyifli biriyim
Affedin benide randomu kondom anladım farklı şeyler yazacaktım son anda fark ettim 😂😂
Ben samimiyet göstergesi olarak emoji fazla kullanırım ama konuştuğum insan sayısı az oluyor zaten. Tuşlara rastgele basarak atılan randomlardan bahsediyorsan kullanmıyorum.

Benimkisi tam bir alfa erkek tablosu
Tabii onsuz yasanır mı chcbdbd
18 yaşındayım randomsuz pek bir cümlem olmuyo
Cıvıtınca kullanıyorum.
Şimdiye kadar kullandığımı hiç hatırlamıyorum. Çünkü kullanmadım.
Emoji kullanmayı sevmediğim için random kullanoyorum
kullanmam oyle ozurlu gibi sacma harflerle gulme olmaz emoji kullanirim ben
Bende kullanıyorum üğ üğ 😔
Evet arada kullanıyorum ama artık çok ergence
Hiç kullanmadım, kullanmam da.
Arada sırada evet
Nefret ederim kullananlara gıcık olurum
Evet arada kullanıyorum ben de
Boşuna mı emojiler var
Kim seni sinir etti random kullanarak
dx19jIo6WBZJL5uCN2aWUjP7t5U3VUVq
Kullanirim da randomla ıq testi ölçülemez.
Kullanmıyorum çok fazla, emoji tercihim.
Bazen
Hayir
Ne alakası var arkadaş ya çıkın şu kalıplardan
Kullanırım
Evet kullanırım
Evet kullanıyorum
Kullanmam
Emoji kullanıyorum
Hayır kullanmıyorum
Kullanmam.
Ben bazen kullanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?