İnternet & Teknoloji Akıllı saat kulaklık ikisi bir arada pahalı mi sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni aldım kulaklık sürekli taşımak zor oluyor 10 k aldım abartılı mi sizce normal mi Akıllı saat kulaklık ikisi bir arada pahalı mi sizce? Cevapla Kulaklık Soruları Pahalı Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Pahalı. 5000 liraya saat 5000 liraya cok kaliteli kulaklık alsaydın muhteşem ses deneyimi yaşardın. Tercih meselesi tabi , hayırlı olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Apple Watch se ve Bose kulaklık vardı ikisi taşımaktan sa satıp bunu kullanırım diye düşündüm Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Dedim ya tercih meselesi ama bose kulaklık tepe nokta. Onunla alacagın müzik zevkini bununla alamazsın. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayırlı olsun inşallah 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Amin sağol Yorumla Soran +1 yıl Altın mı alsaydın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm öyle düşünürsek kesinlikle altın alırdım Yorumla
parmaksizpiyanist Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 57% +1 yıl Güzelmiş ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet kullanışlı Yorumla Soran +1 yıl Akıllı saat kulaklık bir kullanıyorsun kendini şarj ediyor kulaklık Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Çok pahalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da öyle geldi ama çok kullanışlı Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Değil bence ama hayırlı olsun Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normal bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pahalı. 5000 liraya saat 5000 liraya cok kaliteli kulaklık alsaydın muhteşem ses deneyimi yaşardın.
Tercih meselesi tabi , hayırlı olsun
Apple Watch se ve Bose kulaklık vardı ikisi taşımaktan sa satıp bunu kullanırım diye düşündüm
Dedim ya tercih meselesi ama bose kulaklık tepe nokta. Onunla alacagın müzik zevkini bununla alamazsın.
Hayırlı olsun inşallah
Amin sağol
Altın mı alsaydın
Hmm öyle düşünürsek kesinlikle altın alırdım
Güzelmiş ama
Evet kullanışlı
Akıllı saat kulaklık bir kullanıyorsun kendini şarj ediyor kulaklık
Çok pahalı
Bana da öyle geldi ama çok kullanışlı
Değil bence ama hayırlı olsun
Normal bence
Hmm