Ben daha çıtı pıtı şeyleri beğeniyorum böyle mesela 😊https://www. google. com/search? q=kad%C4%B1n+zarif+saat+modelleri&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjYroGHh-j9AhXqSPEDHYBWA1cQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=712&dpr=2.75#imgrc=CgLAAKgeZ0kEVM&imgdii=BFttnc1wrJgJLM&lnspr=W10=
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yok canımın içi alma sen onu. Çok sevimsiz bir şey zaten 🤪
Ben kullanmıştım ağrı yapmıştı. O yüzden sevemiyorum ve klasiklere ilgiliyim. Spor için gayet kullanışlı olmalari da bir avantaj.
Gereksiz mi diyorsun
Sana kalmış. Kendi bakış açım da öyle. Senin için kullanışlı olabilir.
*da birlesik
Yani teknolojik cihaz ne kadar fazla o kadar iyi ama çok gerekli değil bence çünkü akıllı telefonlar iş görüyor
Bence kullanışlı yani ben kendim kullanmadım ama kullanan arkadaşım vardı. spor yaparken falan bence etkili olabilir.
Akıllı saat almak Mantıklı da apple saatlerini almak çok saçma geliyor bana bi’ apple sevdalısı olarak..
Eğer beğeniyorsan mantıklı. Ben hiç sevmiyorum, beğenmiyorum.
Çokta acil bir ihtiyaçtan değil sen bilirsin
Dün baktım kendime hediye alacaktım gereksiz pahalı ya.
Resimdekinden var bende çok seviyorum şarj dışında.
Cok gerekli birsey degil ama takilabilir aksesuar olarakta hoş duruyor
Yok kız hiç güzel değil bence
Takınca güzel duruyor ama :/
Ben daha çıtı pıtı şeyleri beğeniyorum böyle mesela 😊https://www. google. com/search? q=kad%C4%B1n+zarif+saat+modelleri&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjYroGHh-j9AhXqSPEDHYBWA1cQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=393&bih=712&dpr=2.75#imgrc=CgLAAKgeZ0kEVM&imgdii=BFttnc1wrJgJLM&lnspr=W10=
Kız link olmadı bi daha at
www.google.com/search
Hah oldu bu sefer
Askım buna benzer var benim ://
Hımm e beğendiysen bitane de akıllı al bebeğim gözünde kalmasın ☺️
Dimi evet, verdim siparişi zaten. İçimde kalacağına kolumda dursun ahshdj
Hah çok iyi yaptın, hadi hayırlı olsun 🥰
Teşekkürler, daha güzelleri senin olsun 🌸💜
Teşekkür ederim balım 🙏🤍
Pahalı bir şey almak mantıklı değil
Gerek yok.
Saat dediğin analog olacak
Bence gereksiz
Mantıksız
bilemiorum
Bilmen lazımdı neyse
Açık renkleri şık duruyor günlük hayatta ama normal açık renkli saatler de güzel
mantıklı
Değil