AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
KS’de çok fazla hayday oynayan görüyorum. Başlıcam şimdi 😅 Farmville oynamıştım bir ara, hayday’e hiç girmedim.
Çok zevkli gerçektenn
Baktım hayday’e bugün 8 level yapmışım zamanında. Bi hatırlamam lazım. En baştan başlamak daha güzel olur aslında ama yeni hesap için e-posta vs. İstiyor. Ona uğraşamıcam hiç. Ya da Hayday yerine Farmville Tropic Escape başlayabilirim yeniden. Atmosferini seviyorum o oyunun. 30 küsür level yapmıştım sanırım.
Aa evet yeni tekrar basladim. Hatta eski hesabima giremedigim icin o kadar ugras supercell ulasmalardan sonra mecbur sifirdan baslamak zorunda kaldim, Şu an 16 falan oldum heralde yeni. Bir sonraki sezonda farmpass alacam olmuyor boyle fdljgdkfg
sen kac seviyesin...
60larda. Farspass bende istiyorum ama oyuna para yatirmaktan nefret ettiğim için yükleyemiyorum
ooo sen baya eski topraklardansin kfdgjk valla ben genelde yatirmam hani yatiramadigimdan degil de daha cok mobil oyunlarini hani bos anlarimda ne bilim wc de oturdugumda iste tv karsisinda 10 20dklik gir ciklarim oldugu icin ve degmedigi icin almiyom. Supercellin clash royale oyunu da var ona bir kere yatirmisligim var onu da sinirden sildim 1 haftadir indirmedim geri simdilik haydaya basladim oyanaysim var iste ona yatirmak istiyorum bakalim bir kerelim nasil olacak ama yeni sezona artik...
Ben bir de ara verdim 1 senedir oynamiyordum tekrar devam ettim
bugun mu basladin. Sezon kac gunluk oluyor genelde. O diger oyununda 34 civarlariydi yanlis hatirlamiyorsam, ayniysa baya var da yeni sezona ondan alsam mi yinede bilemedim valla
Yok yeni başlamadım 4 ay falan oldu sanırım. Sezon ne zaman bitiyor hiç bakmadım onla ilgilenmiyorum ben buğday ekiyom sarımsak topluyom
hjsdgfdg 22gun mu oyle bir sey kalmisti. Bugdayi bende ekiyom ama seyimi yukseltecem hep tek bir tane malzemeden eksik kaliyor cikmasi da uzun suruyor...
Yav sen böyle çok bilmiş konusunca oyun hakkında cahil hissettim
yok be kjdgf gerci bizde eski oyunculardaniz ama fazla ilerlememistim seviye olarak cunku hemen sikilip siliyordum bakalim bu sefer ne kadar surecek
Hadi bakalım ha gayret shsj
fgjkgfd ekleselim diyecem de nasil oluyordu ki😂
İsminin orada kod var ya o kodla oluyor
ekleselim mi, istiyorsan tabi..
Olabilir
tam olarak nerde ismim falan yazmiyor ki sadece ciftligimin ismi yaziyor orada da yazmiyor kod..
Arkadaş ekle diceksin sonra ordan kendi kodunu paylaşma kısmı var onu kopyala gönder bana
#LP90UJG9V olabilir mi
Hıh bu bekle istek atıyorum
ekledim
Tamamdırrr
senin ki baya cennet yaa kfdjg
Yok ya bir türlü tasarim yapamadım karma karışık ssh bir ara tasarlicam sen bide o zaman gör
tamamdir tasarladiginda yazarsin artik buraya ya da oyun ici de oluyorsa fark etmez
Oyun içi olmuyor da buraya yazarim ya da sen sürekli kontrol et benim çiftliğimi en iyisi :D
hahah olur ederim, belki bir seyler koyarsan marketine satin da alabilirim oylelikle de gormus olurum fkdgj bu arada yasin kac merak ettim..
25 yaşındayım
Markete pahalı koyuyorum ama bir şey ihtiyacın olduğu zaman söyle sana bir altından veririm
ooo abla demem daha dogru olurmus o zaman. Hahahah eyvallah kralsin😂😎
İstediğini de hiç fark etmiyor inan :D rica ederimmmm
Olsun ben oyle buyutuldum, seviyom da abla demeyi ablalarin ablasi kfdkgjn
Dun bi yazı görmüştüm hayday oynayan bir kızın bakire olmamam imkanı yok diye 😂
O ne demek öyle ya anlamadım
Okuduğun gibi
Garip bir tespit olmuş
Haaa şimdi anladım tamam😂😂 sabahlayinca okuğunu anlamakta güçlük cekiyosun 😂
Ahaha bilmiyorum artık 😁
Eskiden kardeşim benim face hesabından girer kendi çifliğine yatırım yapardı sjsjsj
Mobile piyasasinda bi supercellin oyunları vardı onlarda oynanmaz hale geldi
Hayday mi kaldı ya 😂
Evet son savascilariyiz
Adamsın devam
Bi ara oynadım ama çok değil
bi ara fena meşhur da da artık değil sanırım
Bilmiyorum ne nasıl olduğunu
Hayir oynamiyorum canim
hayday nedir
Evettt
Yardım etsene çiftliğimee
Olur