Gamer Hayday oynayan var mı? canlibomba1 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kankabenkm oyunumun supercell id giriş süresi dolmuş! E postam kitli hesabıma erişim yapamuyom napacam Güncellemeler+1 yıl Kurtardım hesabı Hayday oynayan var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Eskiden oynardım 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Eskiden oynardım o zamanlar güzeldi şimdi nasıl bir oyun oldu ne kadar değişti bilmiyorum. 2 0 Yorumla
YELELİ Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Supercell firmasına ait Clash Of Clans oynadığım için bir uzuuuuuuun sabırlar gerektiren oyuna daha dadanmamak en mantıklısı diye düşünüyorum ama çevremde çok arkadaşım var oynayan 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Ben oynuyorum keşke 1 altından bir sürü battaniye veren olsa 😂😂😂 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eskiden kız kardeşim oynuyordu benide zorla oyuna eklemişti benim yerime oynuyordu 0 1 Yorumla canlibomba1 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. En son ortaokuldayken oynuyorduk 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yok oynamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eskiden oynardım
Eskiden oynardım o zamanlar güzeldi şimdi nasıl bir oyun oldu ne kadar değişti bilmiyorum.
Supercell firmasına ait Clash Of Clans oynadığım için bir uzuuuuuuun sabırlar gerektiren oyuna daha dadanmamak en mantıklısı diye düşünüyorum ama çevremde çok arkadaşım var oynayan
Ben oynuyorum keşke 1 altından bir sürü battaniye veren olsa 😂😂😂
Eskiden kız kardeşim oynuyordu benide zorla oyuna eklemişti benim yerime oynuyordu
😂😂😂
En son ortaokuldayken oynuyorduk
Hâlâ oynayan var mı😂
Yok oynamıyorum
yoo o ne lan