Clash of clansta bana liderligi elleriylr veren adam facebooktan arkadasim ve liderligi vermezssem facedeki arkadas listemin ssini aldigini vr onlara haber verecegini benle ugrasacagini avukata verecegini soyledi napmaliyim sence
engeeyip bir daha konusmazdim.. ailen sana o anda kizsa da bir sorun olmaz arkanda durular tabiki.. birak ne yaoacaksa yapsin.. ailene de bi aciklama bulursun
Adamin Para verdigi oyunda yonetimi ele gecirdim😃 ve vermiyorum ona haksizlik yapildi bana diye ve eskisi gibi dost olmayi trklif ediyorum sonra yonetimi verecegim diyorum dinlemiyor
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Facebooktan arkadas listemi bilen biri, sanal bi oyunda kandirmacamı aileme sikayet etmekle tehtid ediyo napicam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sorunu tam anlamadım.
Clash of clansta bana liderligi elleriylr veren adam facebooktan arkadasim ve liderligi vermezssem facedeki arkadas listemin ssini aldigini vr onlara haber verecegini benle ugrasacagini avukata verecegini soyledi napmaliyim sence
Hayıŕ. Oyun bu. Suç ols ne?
Ailen neden kızsn?
Cunku adam o klani almak icin 7 bin tl odrmis
Kendi eliyle bana verdi
Olsun. Sen. hile mi yaptın?
Hayir ama aileme facedekilere demekle tehtid ediyor ya:(
Kendi eliyle vermiş zaten.
Desin. Nolacak.
Babamlar biraz tutucu ya boylr islerle ugrasiyorun diye ustume gelebilirler cok korkuyorum :( napmaliyim lutfrn yardim et yasim 19 daha
Nerelisin?
Ankara
Ama cin cin diyr bi yerdryiz cok kotu insanlar var
Ailen en fazla bizuk atar. Sen de oynama bir daha. Tehditlere boyun eğme
Takip de edebilirsin beni.
seni ben polise sikayet edecegim de.
Hangi gerekceyle
anneme soylemekle tehdit ediyorsun beni de.
Ee nolacakki bu polislik degilki
haklisin bilmiyorum,
Sen olsan napardin
engeeyip bir daha konusmazdim.. ailen sana o anda kizsa da bir sorun olmaz arkanda durular tabiki.. birak ne yaoacaksa yapsin.. ailene de bi aciklama bulursun
Ne demeliyim sencr cok korkuyorum of ya :(
ekran fotosu ya, sonucta fotolarla her oynama yapilabiliyor gunumuzda.. deki fotoshop yapmis adam , inanmiyorum bu ne ya falan de...
A cok mantikli ama ya inanirlarsa neden bunu sana durduk yere yapsinlar kime naptin da bunlar yasaniyor derlerse
soyle de, umursamaz tavirla" ne biliyim bir cok psikopat anormal insan var, sinir olmus demekki bana de.. umursama
İlişki yasadiklarinmi var orada
Ne alaka clash of clansta yonrtimi ele gecirdim
Ailen duyunca ne olucak
Kafalari agriyacak bana catacaklar
Pesini birakmicam avukata vericem seni dedi ama kendi eliylr yonetimi verdi bisey olur mu
Olur
Burdan devamedelim iste
Yok...
Aaynisini
Ama koca adama kim napar benim ailem bana sorun yaratir kizip bagirirlar ve akrabalarima da laf giderse beni evlendirip reddederler 😔😔
Bilsin ne sorun olacak
Neden sorun teskin etsin ki
Bisey olmaz degilmi ya
Ya avukata verirse beni hapse dusermiyim
Hangi sebebten hapse duseceksin
Oyuna para vermis ve simdi oyunun kontrolu bende ancak o liderligi kendi eliyle verdi bisey olur mu
Arkadaş listende ne var senin
Ailem akrabalarim arkadaslarim herkes :(
Peki Mersin'de utaniyorsun
Anlamadim ne dedin
Ailene hangi konuda şikayet edecekte sen cekiniyorsun
Oyunda harcadigi parasini talep edecek ve konusmalarimizi ssleyecek
Halada anlamıyorum
Neden anlamadin sencr ortada sorun yokmu
Ortada bir sorun yok
Varsa söylese bilim
Nasi yok
Şöyle o zaman sorunu su ikilemi bitir artik
Niye takiyosam, liderligi o adama vermeyecegim hicbir sey yapamaz anca kivransin dursun istedigine desin kimseden korkmuyorum artik
Sorunu bir söylersen
Sorun yok haklisin
Kafamda buyuttum sadece
Konu ne
Sende onu tehdit et
Bi ise yarar mi ki ben sucluyum sonucta ya
Naptın ki
Babamdan onu bulup engelledim
Adamin Para verdigi oyunda yonetimi ele gecirdim😃 ve vermiyorum ona haksizlik yapildi bana diye ve eskisi gibi dost olmayi trklif ediyorum sonra yonetimi verecegim diyorum dinlemiyor
Pesini birakmicam avukata vericem seni dedi ama kendi eliylr yonetimi verdi bisey olur mu