Sevgilim beni uyarmasına ragmen online oyunda baskalari ile oynadim benimle artik görüşmüyor neden?

Sevgilim online oyun oynadığımı gördü ve oda daha önce oynuyormuş bırakmış herneyse bidaha yüklemiş falan. Eslesmeden gelen insanlarla oynadığım için uyardı tartıştık oyundur die ben 4 gün konuşmadım sonra bidaha yazdim bidaha görüştük ama dedi oynamican tamam dedim bidaha oynadim 3 defa oldu böyle 3 defa uzaklaştım 3 defa affetti hatta oyunda 2 yıldır beraber oynadığım çocukla sesli konuşmuş beni sormuş cocuk hakkımda kötü bise dememiş zaten sadece oyun oynuyorduk gerekmedice ses bile açmıyoruz. Neyse benimki yine affetti sonra yigenim oyun oynamak istedi onun tabletine actim oradan yine benim olduğumu sanıp aradı istedim dedimki Şu an çalışıyorum neyse akşam tartıştık gece 1 gibi uyandım hala bunun aklına takılmış oyun gece 1 de tartıştık bana ya salağı dedi bende dedim küfür etme sessizce git takmışsın oyuna 3 defa buna git yazma falan dedim. Buda dediki Pazartesi senin mahallene gelcem bende dedim gelmezsen adam değilsin. Buda dediki merak etme bisey yapmicam (yani beni dövmeyecekmis. Ben öyle anladım) Bende dedim zaten kimse bana bisi yapamaz. Sonra bu bana iyi geceler güzelim tatlı rüyalar dedi engelledi. 1 gün sonra arkadaşımdan ona yazdım engeli kaldır die neyse görmüş hemen beni aramış yine isteydim ona dedimki yarım saat sonra arayacagim oda dediki oyundaki lavuklara gelince musaitsin bana gelince degilsin. Bide senin oyun pop nie kapanmış. Dedimki sen bakıp kavga ediyon die oda dediki ben kavga ediyorum değil sen buna sebep oluyorsun sonra üzgün emojiyle kırık kalp gönderdi bende dedim inşallah Allah belami verir dediki belalik bise yok sen huzurumuzu kaçırıyorsun bende dedimki tamam işte inşallah Allah belami verir bu kadar 5 gün oldu artık hiç konuşmuyoruz. Sadece oyuna girip kiminle oynadigima bakiyor o gunderdir kimseyle bidaha oynamadım. Evet o haklıydı ama abartmadimi sizce?

Sevgilim beni uyarmasına ragmen online oyunda baskalari ile oynadim benimle artik görüşmüyor neden?