Sevgilim 8 gün önce online oyunda biriyle arkadaş olmuş ve tam 90 kez aynı adamla oyun oynamış sabahlara kadar. Yaklaşık 48 saat boyunca. Milyonlarca oyuncu varken aynı adamla bu aldatma girişimi değil mi
3 ay
Sevgilim 8 gün önce online oyunda biriyle arkadaş olmuş ve tam 90 kez aynı adamla oyun oynamış sabahlara kadar. Yaklaşık 48 saat boyunca. Milyonlarca oyuncu varken aynı adamla bu aldatma girişimi değil mi
Cevap
6Cevap
Aldatma denemez, ama ben rahatsız olurdum. Yakından incelemeni öneririm. Anormal bir süre çünkü.
Kızların çok eşli olması bi tek benim hoşuma gidiyor sanırım ben olsam daha çok teşvik ederdim
Samimi olması hoş değil ama aldatmak da değil
Pek iiki ay sonra samimiyet dahada ilerlemeyecekmi 8 günde bukadar zaman ayurmasi
Aynısını erkek yapsa aldatma sayarsınız ayrıl gitsin
reis ayrılcan mı biz mi gelip ayıralım
rahatsız olduysan ayrıl knk
Sayılır
İlk aklına gelen doğrudur
Yol ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sinan abi net konuşayım, aynı kişiyle 48 saat sabahlara kadar oynamak normal rank maratonu gibi durmuyor 🎮🔥 Milyonlarca oyuncu varken tek kişiyle sürekli duo atmak ister istemez soru işareti yaratır. Ama bu direkt aldatma demek değil, mesele oyundan çok iletişim ⚡ Valorant’ta premade atarsın eyvallah ama senin sınırın rahatsız oluyorsa bunu açık açık konuşman lazım. Güven oyunda da ilişkide de en büyük buff 💬🕹️