Yanlış hatırlamıyorsam 11 12 yaşında filandım. Sizde durum ne bakalım?

Yanlış hatırlamıyorsam 11 12 yaşında filandım. Sizde durum ne bakalım?

İlk telefonumu 17 yaşında lisedeyken aldım. Cocukların erken yaşta telefon kullanmaması gerektiğini küçükken bile bilirdim. Hiç aileme alın diye baskı yapmadım vakti gelinde kendileri aldılar.
Düşünüyorum 2001 yılında yani 13 yaşımda bi abimiz Siemens C10Swing vermişti ilk telefonum hatta ailemde cep telefonu ilk getiren kişiyim. Abimle 4 ay değişerek kullandık sonra Nokia 3510 alındı onu da 6 ay falan değişerek kullandık sonra doğumgünü hediyesi olarak abim bana Siemens C55 almıştı. Telefonlarımız o günden bugüne değişti ama numaralarımız hâlâ daha aynı
Vay anasını sayın seyirciler... Çok erken başlamışsın.
Çocukluğumdan beri bi çok şeye erken başladım. Mesela 4 yaşımdayken bilgisayarımız vardı onunla yaza çize okumayı yazmayı okula gitmeden önce öğrendim. Benim zamanımda İngilizce dersi 4üncü sınıfta başlardı ama ben 2inci sınıfta abimin Fono dil setini okuyarak ingilizce öğrenmeye başlamıştım, 6 yaşımda klavye eğitimi aldım hala daha evimde klavye var 15 yaşımdan beri ayrıca bateri de çalıyorum. Çok şeyi erkenden yaşadım. Yürüyebildiğim andan itibaren hep bisikletim de oldu çok şükür, 5 yaşımda biraz kötü yolla yüzmeyi öğrendim, 14 yaşımda yine araba sürmeyi öğrendim 16 yaşımda motosiklet öğrendim çok şükür. Genel olarak her şey için çok şükür diyorum iyi ki öğrenmişim hepsini. 6 yaşımda Visual Basic dilinde yazılım yapmayı da öğrendim. Benim bilgisayarımda oyun oynamak için bu gerekliydi. Daha sonra 1996 yılında Windows bilgisayara geçtim
hayatta herşeyi çok ogrenmiş ve yaşamışsınız ben bu yaşlarda hatta 20 yaşıma kadar hiç bişey yapmadım
@xyovmcskwofjxzjw Allahım bu nasıl isim böyle yazana kadar 4 yaşıma geri döndüm yazmayı baştan öğrendim sayende 😂 evet çok şeyi erkenden yaşadım ama bilmiyorum bu avantaj mı yoksa dezavantaj mı
EİG için teşekkürler 🙏🏻🙏🏻
ilk telefonumu 18 yaşımda aldım onu yaklaşık bir sene kadar kullandım diğer telefonumu 19 yaşımda aldım 2 senedir kullanıyorum ama bu aralar yenisini almayı düşünüyorum
18 klasik tc ailesi
lise bitir ki alam
ne güldüm ya :D
eig için teşekkürrr
Cevap
23Cevap
Ortaokuldayken o yokken annemi aramak için vardı bi tane 11 12 vardır ama ilk akıllı telefonum liseye geçiş sınavından çıktıktan birkaç gün sonra alınmıştı
dur bakım eskiden sonyerrisson vardı oyun arıyordum abimin teli sonr anokiada yılan oyunu..
benim ilk telim çinden getirildi dokunmatik tvli :D kiimsede yoktu ne hava atıyordum hey gidi günler
14 yaşımdaydım lise 1 e gidiyordum sınıfta bi kaç kişide cep telefonu vardı sadece o zamanlar
İlk telefonumu 13 yasinda almışlardı. Samsung glaxy
Sanırım 11-12 yaşındayken ilk kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam Panasonic’di
Ben 11 yaşındayken Graham Bel çalışmaları devam ediyordu ahahahah
Lise son da başladım staj yapacaktm ondan aldı babam yoksa gene almazdı
14 yaşında tuşlu bir telefonum olmuştu. 10.000 sms yüklüyordum. :D
15 yaşımda nokia 5110
Vay be
2000lerin başı
Hatı Ablam almıştı
lise son sınıfa gıderken ilk telefonuma sahıp olmuştum
8. Sınıftaydım 13 yaşındaydım sanırım o vakitler
ben de ortaokula geçtiğimde almıştım ilk :D
14 veya 15 olması lazım.
12 yaşımda aldılar telefonu
16 yaşında
14. Yaşımda almıştım
16 yaşındaydım ilk telefon aldığımda
Ortaokulda verdilerdi dersaneye gidiyorum diye.
Liseye geçtiğim zamandan beri kullanıyorum
14..
18-19
18 yaşında.
18 yaşımda.
15 yaşında vardım
Lise dönemlerimde
9 buçuk
13 yaşındayken almıştım.8 e gidiyordum
99 yılında..
13 yaşındaydım..
14 .