Türk Telekom (paket adını yorumlara yazayım)
TurkNet
TurkcellSuperOnline
Diğer (yorumlarda belirteyim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sun baktım vs araştırdım.
Netman firması varmış.
Ben 12 aylık ön ödeme ile COMNET aldığım için (aylık 89 liradan) değişiklik yapmıyorum, zaten hem fiyattan hem de hizmetten şikayetim yok.
Ama teknoloji konusu araştırma alanlarımdan biri olduğu için, dün yeniden merak ederek internet servis sağlayıcılara baktım. Netman firmasını öğrendim.
100 MBPS 99,90 lira. Şaka gibi.
Yorumları okudum, altyapı sorunu olmayan herkes memnun. Altyapı sorunu olanlar ise diğerlerinde olduğu gibi MH şikayetçi.
Onun ektraları vardır, bağlantı ücreti modem ücreti vs. Araştırayım teşekkür ederim
TT, Netspeed, İnternet Kutusu, COMNET, bu firmaları uzun yıllar kullanmış biriyim. Bağlantınızda ping ve jitter problemi yoksa herhangi bir firma da olsa aynı hizmeti verecek, TT monopol olduğu için kimse onu rekabette zorlayamıyor.
Bu açıdan bakılınca en ucuz firmaya, MH sıkıntısını da dikkate alarak abonelik yaptırmak mantıklı, en azından sonradan başka firmaya geçebilme imkanımız var.
Şu an bağlantınız varsa, ekstra ödemeniz olmayacak, yani kurulum vs ücret alınmıyor. Sadece İSS değişikliği olacak...
Şu an bağlantım yok, bir arkadaşım da hepsinin alt yapısı tt , bir sorun olsa tt bakacak dedi. Ancak hiç olur tarafı yok paketlerinin. Kablonet de uçuk geldi rakam. Bu çok ucuz olanlar da güven vermiyor açıkçası ve ping problemi illaki oluyor komşumuzun wifiyi kullandık onlar da bizi çekmiyor diye çıkardı ortaklıktan:))
O zaman Netspeed ile başlayın, bu süreçte altyapınızı görme imkanınız olur. Arkasından 3 ay sonra İSS değişikliği yaparsınız.
İlk defa kurulum olacağı için hepsi sizden aktivasyon ve kurulum ücreti isteyecektir.
Ya da TT ile başlayın, taahhüt vermeyin... Ondan sonra kafanıza uyan İSS'e geçin.
Cevap
2Cevap
turknet kullanıyorum ıstediğin zaman kapatma ve erteleme şansım var
Ertelemeden kastınız?
3 ay gibi bir dondurma hakkınız var
Peki ilk faturaya paket ücreti dışında ekstra ücret yansıdı mı? Sitede 249 lira yazıyor da ekstrası vardır diye düşünüyorum
yok sabit 249 oduyorum
Türk Telekom kullanıyorum ping Turkcell’e göre daha az
Netspeed kullanıyorum tarifeler daha uygun bakabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?