Merhaba amazondan bir kondencer mikrofon aldım 171 liraydı. Famkit stüdyo kayıt mikrofunuydu. Müşteri temsilcisi ptt ile gelir ab üyesi 30 lira olur dedi. Ama bu firmayı ilk kez duydum. Kaç lira olabilir ki? Coverzone Profesyonel Tripod 330A Profesyonel Tripod 135 CM Su Terazili Tripod www.amazon.com.tr/.../B08FJR9L78 Bir diğer sorum bir tripot buldum onun da fiyati güzel nereden yollanıyor bulamadım. Coverzone Profesyonel Tripod 330A Profesyonel Tripod 135 CM Su Terazili Tripod www.amazon.com.tr/.../B08FJR9L78
Güncellemeler
+1 yıl
Evet görünmüyor ama temsilciye baktırdım vergi olur ptt getirir dedi yüzde otuz vergi olurmuş
Gümrükten gelen ürünleri genelde Ptt devralıyor diye biliyorum biraz yavaş dolayısı ile. 16 günde ulaştı uçak ile gelmesine rağmen gümrükleme vs uzun sürüyor hali ile. yurt dışı siparişi olduğu zaman arayıp sizi önden bilgi veriyorlar teslim edilecek diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Her iki ürün de de vergi gözükmüyor yalnız
Evet vergi görünmüyor ama temsilciye sordum yüzde otuz vergi olur dedi
Geçen gün 6 usd lik ürün için 22 tl vergi ödedim çinden gelmişti.
Kaç günde gelmişti mesela biz evde yokuz diyelim yakınımıza verirler mi ürünü
Bazı ürünler Türkiyenon yarı fiyatı bu mikrofonla tripotta aynı şekilde.
Gümrükten gelen ürünleri genelde Ptt devralıyor diye biliyorum biraz yavaş dolayısı ile. 16 günde ulaştı uçak ile gelmesine rağmen gümrükleme vs uzun sürüyor hali ile. yurt dışı siparişi olduğu zaman arayıp sizi önden bilgi veriyorlar teslim edilecek diye.
Vergisi yazıyor zaten dikkatli bak
Nerede yazıyor