8 Nisan 2013 tarihinde MSN Messenger 14 yıllık serüvenini tamamladı. Bugün MSN’in aramızdan ayrılışının 10. yıl dönümü. Siz MSN kullanıyor muydunuz? O günleri özlüyor musunuz?

8 Nisan 2013 tarihinde MSN Messenger 14 yıllık serüvenini tamamladı. Bugün MSN’in aramızdan ayrılışının 10. yıl dönümü. Siz MSN kullanıyor muydunuz? O günleri özlüyor musunuz?

MSN kullanmıştım bende evet zaman zaman özlerim tabi ki de o zaman çok küçüktüm sadece kuzenler ile konuşurdum o zamanlar daha facebook ya da instagram hesaplarımız da yoktu, aslında güzel günleri pek dert yoktu o zamanlar ama kapanmasına üzüldüm yani hala kullananlar olurdu bence. çoğu uygulama zaten geride kalıyor yenileri geldiği için de kapanabiliyor msn de onlardan birisiydi özledim
Yeri dolmaz. İlk göz çağrımız. Halen titreme özelliğini özlerim. 😃 😃 Cam açma ordan gelir mesela. Şarkıyı durum yapardık. Bi kızın MSN almak bugün instadan eklemek gibiydi. Birde Mirc vardı odaları vardı filan 😊😊
İlkokul 4te yani bundan 17 sene önce, sınıf arkadaşım Oğulcan emesenin var mı dedi bende memen var mı anladım , cevap vermeyince birkaç kere daha tekrar etti , kendimi çok fazla mahcup ve utanmış hissettim, çünkü o ara göğüslerim büyüyor diye kendimi çok kötü hissediyordum 😂
Ne güldüm ya 😄😄
@prego1990 maalesef küçük kaldılar, büyümelerini hiç ama hiç istemiyordum çocukken sanırım ondan
Cevap
117Cevap
Titreşim modunu çok kullanırdık gadası
Msn başkaydı bizim için ya ben çok kullandım kendisini
Yaaa çok özledim. Kız arkadaşlarımla okul çıkışı direkt konuşurdum. Oyun oynardım. Bilgisayarı açar açmaz bildirimi gelirdi. Adım da "Bloom ejderha ateşi" idi sksjdhj
anılarım depreştiii
o zamanlar okuldakilerle konusurdum aksamlari aciyodum sarki kucuktum msn bi taraftan arka tarafta facebook acikti haahahah gidip baktim eski face gondermeli kamyon arkasi yazilarima o kadar kucucuk yasta ne yasadiysam🤣
Yiok hiç özlemedim ama msn dönemlerimi özledim siirkolik diye bir site vardı orada takılırdık sınıfca lisede jsjs ilk şanal aşkım oradandı jsjs
Öf hemde nasıl özledim be şu an sana istemsizce titreşim bile gönderdim
Wp asla msn olamaz o heyecan iletişime geçme dürtüsü neredeyse ilk profil fotoğrafları hatta beklenen ve hiş yazılmayan mesajlar
Msn e yeniden girip eski arkadaslarımla konusmayı cok isterdim hatta msnden birine yürümek bazen dinledigin sarkının iletide gösterilmesi vs vs yazsam daha uzar ama hoştu ve eglenceliydi
Birçok arkadaşlık, birçok hoş anı ve yığınla güzel duygunun merkeziydi bir zamanlar.
Birbirinden uzak ama fikren yakın iki insanın arasındaki köprüydü.
Evet ya gerçekten efsane zamanlarda ve çok güzel zamanlarda biliyor musunuz yani tamam belki internet ortamı ile Yeni tanışmış bireylerdik ama o kadar güzeldi ki her şey
Fazlasıyla özledim.
Nostalji duyarı yapmakla alakası yok, skype geldi, içinden geçti bu uygulamanın, bugün yeniden piyasaya çıksın, yine kullanırım.
cut.
Özledim de o zaman kizlar msn adresi vermemek için ugrasirdi ya da verirdi yanlış girerdik felan tam sıkıntıydi ama o dönemin efsane uygulamasıydi
Bu eskiye özlem olayı hakikaten çok ağır basıyor.. Öyle kötü zamanlar geçiriyoruz ki hep eskiyi arar olduk.. Saçma sapan mesajlaşma uygulamasını bile özler mi insan? özlüyor abi özlüyor.
Çok güzeldi birde Mirc vardı keşke ozamanlara dönsek
😃😃😃
Çaldığımız şarkıyı durum yapıp göndermeli şarkılar dinlerdik
Titreşim gönderme vardı
Cam açmak deyimi😂
10 sene geçmiş demek vay beee
Hiçbiri yerini tutmuyor daha doğrusu o dönemki hayatımızın yerini tutmuyor herkesin özlemi bu yüzden çok fazla
Vay ozlenilmez mi paylaşımın için teşekkürler eskilere götürdün bizim cenahtan kaldı mıydı ya 😄
Kullaniyordum ya hatta emailim o zamanlar
catlaqq_?@hotmail. com du 🤣🤣🤣🤣 ergenliğimi sonuna kadar yaṣadım
Şimdi ne peki?
Şimdi de pek değişmemiş sanki, çatlaklıktan mavi melekliğe terfi etmişsiniz :D
@xyzabc1234 🤣🤣 simdi yok
@BurakBeyDiyeceksiniz simdikini niye vereyim 🤣
yok ya o zamanlar böyle seyler modaydi ya ondan yapmistim
Evet hatırlıyorum :D moon_darkness di benim de ahahaha
ya evet akıllı telefonlar androidler çıkınca hayata veda etti keşke etmeseydi ne anılarımız vardı yahu
ayıpsın hey gidi günler bazıları kendini ofline yapardı. birisi online olduğunda sağ altta pencerede yazardı
mirc seslichat vs
Zamanında çok kullanmıştım askerde Çarşı izinlerinde ailemle görüşürdüm. Sürekli donardı ama yinede hiç yoktan iyiydi.
bazen keşke msn deki o deli titreşim özelliği whatsap da olsaydı diyorum
cevap vermeyen kimse kalmazdı :D :p
Off ne durumlar yapardık millete göndermeli müzikler vs efsane bir şeydi ama şu var MSN yi Skype ile birleştirilerek şu an Skype olarak devam ediyor
Ne efsane bir dönemdi ne o dönem 😊 Havalı mail adresleri 😊 Msnin mesaj sesi 😊 Ağlamıyorum gözüme nostalji kaçtı 😊
MSN'i kullandım senelerce.
Ne yazık ki Facebook ve WP'nin gelişi, MSN'in sonunu getirdi.
Özledim valla titreşim atardık karşıdakide mecbur cevap verirdi
Ya cok özledim. Birbirimize titreşim yollardık. Hicbiri o zevki vermiyor artık
Giriş sesi ve yeşillenmiş olan asıldığım manitanın çevrimiçi hali.
Müzik ve başlığın karşı tarafta gözükmesinin verdiği haz.
Cs go 1.6 tayfa selams...
Hiç msn hesabım olmadı... Facebook ile başladım ben internete
Özlemedim ya şimdiki uygulamalar pek de aratmıyor..
Eskiden msn kullanıyordum ya 😅az sohbet etmedim orada arkadaşlarimla
Ne titreşimler ne titreşimler :)
Ey gidi günler ey :)
Hiç kullanmadım, ilk sosyal medya deneyimim facebookdu
90 lilarin gozu yaşlı 😂 Ulan millete sınırsız titreşim atar kitlerdim pc leri
Yaşımız yetmedi kullanmaya ama gormuslugumuz var 😀
Hesap oluşturmustum sadece ama aktif olarak kullanmadım hiç
harika bir uygulamaydı skype ile birleştirip öldürdüler skype bile kullanan kalmadı sonunda
Mesenger zaten Skype
Sadece ismi değişti
Yeminle o zamanlar bu kadar fake ve sanalcılar yoktu.
Özledim.
Msn ile Team speak çok kullanırdım eskiden.
Msn diyince aklıma bir akrabam geliyor. Oradan tanışıp evlenmişti.
hiç özlemedim defolsun gitsin instagram daha güzel :D
Z Kuşağı bilmez. Daha eski olarak da ICQ vardı.
Evet teyze ya herkesin vardır orada hesabı hey gidi yıllar hey
Evet, hangi şarkıyı dinlediğimizi de gösterirdi. Gönderme yapardık hep. Whatsapp'ta yok böyle bir şey maalesef..
paramparcayım.. gercekten cok guzel donemlerdi
Güzeldi ya , MSN e girince kim online diye bakardık , online olup Offline olan arkadaşlar vardı 🥲
zamanında çok kullandık her bilgisayarın olmazsa olmazıydı
Harikaydı Yaa bu uygulama. Ne konuşmlar ne yazışmalar.
yaqıshıklı_ qıCık ve serso06 uzantılı oturumlarım geldi aklıma!! Ühühühüh:((((
10 yıl oldu demek ha 🫡 Vay bee o hareketli stikerların sesi kulaklarımda melodilendi 😄
Kullanıyordum, özlemedim 2013 den daha önce bıraktım kullanmayı.
Bu varken her şey çok güzeldi sosyal medya Instagram bilmem Twitter çıktı her şey bk sardı
hala bilgisayarımda var ama kıyamıyorum silmeye 😥😥🥺
görünce maziye dalıp gittim. nostalji yaşattın akşam akşam
Evet MSN'yi uzunca bir süre kullandım. Avatarlarına bakınca eski günlere dönerim.
Winaptan müziğimi açardım msnde titreşim gönderip arkadaşlarımla mesajlaşırdık fake hesap açıp arkadaşları işletirdik ne günlerdi zaman su gibi akıp geçiyor
Evet o dönemler çok kullandım Microsoft, tun çıkardığı uygulamaydı sonra kapattı uygulamayı yerine Skype yi çıkardı ama o dönemler daha iyiydi
Beni o yıllara götürün bu zaman dilimin de yaşamak istemiyorum, ozamanlar her şey güzeldi her şey çok farklıydı.
Lise yıllarım hep msn kullanarak geçti. Bin e yakın kişi ekliydi tanışmalar ve buluşmalar hey gidi heyy
Vala cok da kullanamadım ya. Bir dönem üni. dekilerle konusuyorduk mezun olduktan sonra ara ara. Sonra bir baktım artık msn yok.
benim için harbi efsanelerden , deli gibi kullanırdım hem de
Evet ya gerçekten özlüyoruz şimdi Görünce duygulandım Çok kullandık zamanında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?