Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Hatırlamaz olur muyum bilgisayar da vardı ne günlerdi neden kaldırıldı hiç fikrim yoktu babam kullanıyordu aynı insan trollemek gibi hoşuma giderdi kavak yelleri dizisinde MSN Messenger kullanıyorlardı. Sene 2009 mu ne jdjdhdb
her şey eskiden güzeldi şimdi herşeyin tadı kaçtı resmen oyun oynamak bile işkence geliyor bana eskiden süper Mario , Geta oynardık. İnsan büyüdükçe ne tuhaf oluyor.
Son model otomobil almış gibi seviniyorduk sanki çok ayrıcalıklı bir şeymiş gibi ilk olduğu için sanırım😆
WhatsApp, tan daha eğlenceliydi o yüzden ilk olduğu için
Çok kullandık biz be efsane zamanlardı ayca_22 vardı yüzyılın fake i o kız ne oldu evlenip çoluk çocuğa mı karıştı?😂
Hey gidi günler hey!
Şu sayfada koca bir mazi yatıyor yemin ederim.
Teşekkürler.
Cevap
41Cevap
2011 senesinde askerdeydim. O zamanlar nerde akıllı telefon. İnternet kafede msn üzerinden görüşürdük.
Kaçıncı senesinde kaldırıldı bu uygulama
2013. Soru detayında yazıyor
Görüntülü konuşma, "ne dinliyorum" özelliği, titreşim yollama ve farklı renk seçenekleri ile hala aynı arayüzle hem pc hem mobilde devam etmesi gereken mükemmel bir uygulamaydı. Neden kaldırılır böyle sevilen ve tutulan şeyler
Ay çok net hatırlıyorum ya. Ortaokulda bilgisayar dersinde labarotuvara gidince öğretmenden gizli açıp yan masadaki arkadaşla yazışırdık😂😂
Hatırlamaz olur muyum? Hey gidi. Özellikle de akrabalar ile yapılan görüntülü görüşmeleri unutamam hiç.
Yeni tanışılan birine kamere var mı okul iş sorularının sorulduğu selam nbr kısaltmaları türeten ne dinliyorum özelliği ile başka bir havası olan uygulama. Kısacası güzel zamanlardı
Msn kullanmıyodum yaşım küçüktü ama kullanan kişilerin yanında duruyodum havası ayrı bı güzeldi bende merakla mesajı bekliyodun
Ders yapma bahanesi ile internet kafeye gittiğim günler aklıma geldi. Birde Sanalika vardı. Umarım adını doğru yazdım 😂
😂😂
Ahh cok iyi hatirliyorum hele emojileri : ) yazarak test etmeleri. Dondurmasi dusen kizi karsi tarafi titretmeyi😂 cok guzeldi.
kapatılmamalıydı. çok başarılı bir iletişim aracıydı.
skype bu kadar konuşulan bir iletişim aracı hiç olmadı.
Msn döneminde aktif internet kullanmasam da ismen ve görünüş olarak biliyorum döneminin en iyi sosyalleşme aracı idi.
Ya da Messi Suarez Neymar... İşte bunu gördüm... 🚬
Vay be karşıyı titretirdik 🤣🤣 Kosp yapardık ne günlerdi ^^
Darrrrnnn darrrnn diye bi titresim atiyorduk ahahah onu hic unutmam 🤣🤣
2004-2005 yıllarına gittim 😱 akıllı telefon mu vardı halen mail adresimi hayırlıyorum 😇
Çok iyi hatırlıyorum 🙂
Güzel ve keyifli zamanlardı. Şimdiki kadar tehlike yoktu o dönemler.
Hatırlamamak büyük ayıp olur, standart kullanımı yetmezmiş gibi msn koxp'u da az kullanmadık..
msn'i kapatıp skype'a taşımak çok büyük bir hataydı. Skype aynı samimi ortamı sunamadı hiç
Skype kullanan var mı
Zaman hızlı akıyor
Az zamanda çok şey değişti...
Nasıl unutabilirim ki eda1991 fatma1991 Zeynep1991 yazardım hemen biriyle konuşurdum 😅
ben hatırlıyorum ve cep telefonumda bazı uygulamanın uyarı mesaj bildirimi msn deki ses çalıyor
2001 doğumlu olan ben üzgünüm ama maalesef kullanmadım ☹
2006da kafelerde oyun oynardım hatırlamamak mümkün mü 😅
atesli_boy6363 cilgin__asker :) daha nice sacma sapan nickler ile kullanjlan uygulama :( yaslandik mi artik
Az mı manita yapmadık burda😂biriyle sevgili olunca ilk msn adresi istenirdi o zamanın telefon numarası gibi 🤣🤣🤣
Hangi müzik dinliyosan ordan gözükürdü ileti birakip özelliklede gitar parcalamaa
Yaşadığımızı yüzümüze yüzümüze vurun hiç çekinmeyin tabi edepsizler 😩
bilmezmiyim. mircten kızın msnsini alana kadar çatlardık :D
yaşım mı tutmuyor yoksa medyacı mı değilim bilmiyorum 98 liyim hatırlamıyorum
Biliyorum o zamanin wp uygulaması 😊
Unutmak ne mümkün? Ne günlerdi be.
Ahaha gözümde canlanır koskoca mazi 😄
Ben hatirliyom hayal mayal
🚬Aga be hatırlamaz olur muyum o yılları özlüyorum
Hatırlıyorum ama çok değil
Ah be.. hatırlamaz olurmuyuz.
Vay be:) görünce duygulandım valla
Nasıl hatırlamam ya ne kullanırdık
Biliyordum ama kullanamadım hiç
Ah be gözümde canlanır koskoca mazi 🥲🥲
Ne çok titreşim gönderirdik..
2005 2007 kullanırdım.
Ooo yeni sayılır bu. Mirc ile büyüdüm ben
Hey gidi günler hey ağladım resmen hatırlayınca...
Maziye gittim resmen ne günlerdi be
en mutlu zamanlardı...
Az mı titreşim gönderdik 😀
Hayalimdi lakin kullanamadım
Bu ne be ne işe yarıyor
Tabiiki. Az kullanıp kamera açmadık👍😁
Çok severdim, böylesi bir daha gelmedi ☹️
Aynen
Ne dinliyorum özelliğini aç 😎
Evet hatırlıyorum
Hiç kullanmadım
çok kişisiniz