Dün akşam +18 sitedeydim reklam çıktı yanlışlıkla tıkladım bir şey olmadı hızlıca kapatmaya çalıştığım için ne yazdığını da okuyamadım yarım saat sonra internet hala var gözüküyordu ama bağlantı yok yazdı ama bu ilk defa da olmuyo yine bir kere daha oldu modemi açtık kapattık düzeldi yine öyle açtım kapattım bi yarım saat sonra internet geldi sizce telefonuma ya da modeme virüs girmiş olabilir mi şu ana kadar hiçbir reklam çıkmadı önüme ya da internet hızında bir soruna rastlamadım garip bir şey yok sizce virüs var mı nasıl anlarım lütfen yardımcı olun ailemle yaşıyorum korkudan ölücem nasıl hesap veririm bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Modeme virüs bulaşmaz. Reklam çıkması virüs değil adaware'dir. Girdiğin sitede herhangi bir şeye onay vermediysen, indirmediysen ya da çalıştırmadıysan virüs bulaşma ihtimali düşüktür.
Evet yani herhangi bir şeyin indirildiğini görmedim olaydan yarım saat sonra wifi ın gitmesi beni korkuttu
Sanırım modeminin kendisinde bir sorun var ve bu da p*rno sitesi sonrası denk gelmiş sadece.
Olabilir çünkü dediğim gibi bu olay yine olmuştu normal bir zamanda
Normal bir zamanda olduğu için ve kapatıp açtığında da düzeldiği için modemin kilitlenme sorunu oluyor ya da "release" süresi bittiği için servis sağlayıcından Ip alamıyor.
Yani bir sorun oluşturu mu önemli mi
Hayır olmaz ama bunu modemin için söylüyorum. Telefonun için dediğim de ilk başta dediğimin aynısı. Herhangi bir şeye tıklamadıysan (bundan kastım site içinde gezinirken ya da videoya tıklamak değil, çıkan bildirimler ya da pop-up sayfalar), indirmediysen veya çalıştırmadıysan virüs bulaşmaz. Yani neye tıkladığın önemli. He velev ki diyelim tıkladın ve telefonuna virüs bulaştı, bu modeme etki etmez, botnet gibi eden bir durum olsaydı modemi kapatıp açtığında da düzelmezdi. Etki eden senin telefonun olur ve bu belirtileri de görürdün.
Çok teşekkür ederim internetteki siteler insanı o kadar korkutuyor ki telefonu zaten sıfırladım modeme de bir şey olmamıştır diyorsunuz çok sağ olun valla
Rica ederim. Diğer yorumunda gördüm bazı sitelerde "Modeme virüs bulaşır" demişler sen de haliyle bunun için düşüncelerdesin. Modem virüs bulaşacak bir aygıt yapısı gereği değildir, modemlerde açık olur ve bu açıklar üzerinden modeme bağlı cihazlara saldırı olur ve bu da virüs bulaşması değil sızmadır, yani senin durumunda böyle bir durum da söz konusu değil. Bu arada dediklerime güvenebilirsin, işim budur ve verdiğim bilgiler tamamen doğrudur.
Çok sağolun demek istediğinizi anladım çok yardımcı oldunuz 💜💜
Rica ederim, iyi günler...
Birsey olmaz rahat olun. Telefonunu virus programiyla tarayin.
Eski telefonumdan izlemiştim onu da sıfırladım
Rahat olun hicbir sey olmaz.
bana da bi sefer olmuştu. gittikçe bu kesintiler sıklaşmaya başlıycak. telefonunda garip reklamlar çıkıyor mu
Yok hayır telefonu sıfırladım
takip et. bak bakalım daha önce girmediğin sitelerde üyeliğin falan var mı. bende de öyle olmuştu. ip değiştirdik düzeldi.
Telefonu sıfırladım nası bakim
tamam sıfırladın da yinede internette hiç bişi silinmiyor sıfırlanmıyor. sana sıfırladık diyor sistem. tüm dosyalar izler duruyor aslında. yine de sen bilirsin. güvenilir bir site değildi sanırım. warezmiydi
Ay hiç bilmiyorum ki adlarını üye oldum mu onu da nasıl bakacağım bilmiyorum
cinsel sitemiydi. yabancı mı türk mü. türklerin ki hikaye siteleri falan çok musallat oluyo. 2 gün sonra modemi kullanan herkese reklam çıkmaya başlar. türkse
Yok yabancıydı şu an bir reklam yok reklamın çıkma süresi mi var
girdiğin sitenin içeriğine göre değişiyor. cinsel sitemiydi.
Evet ama şu an 1 günden fazla bir zaman geçti ve herhangi bir reklam hiçbir aygıtta görmedim yardımcı olmaya yönelik davranırsanız memnun olurum
benimki 3 4 ay ara verdi sonra tekrar başladı. evin modemiydi. bağlı bilgisayarlar ve ceptellerde olmadık reklamlar çıktı bi müddet. sonra modemi falan geri verdim. ip değiştirdim her gece ancak ozaman düzeldi. tekrar başlar mı bilmiyorum. site içeriği etkili oluyor bu ısrarda
Bilemedim valla bende reklamlar hiç başlamadı ki sadece internet bağlantısında sorun oldu onu da aç kapa yaptım düzeldi bir sorun hala yok gözüküyor şu anlık
sorun olmaması iyi. yinede tetikte ol. ilgili sitenin reklamları çıkabilir bi müddet sonra.
İnşallah olmaz ilginiz ve yorumunuz için teşekkürler
rica ederim.
Telefona virüs programı indir, tarat bir şey yoktur yola devam et :D
İzlersen öyle şeyler tabiki de girer böyle şeyler bi taraflara
modeme virüs girmez.. tlf unu tarat.. bidahada güvenilir olmayan yerlere firme iki girçık görücen diye
Bise olmaz cins cins sitelerden izlemeyin bilindik yerlerden bakın
sanmıyorum ama yinede tarat bir ara virüs için, modeme virüs girmezde telefona bulaşabilir
Modeme virüs bulaşmaz
Modeme virüs bulaşma ihtimali yok canım
Bişey bulasmamistir rahat ol devam et
Bişey olmamıştır endiselenme
modemlere virüs bulaşmaz...
Ben internette okudum birçok site bulaşabilir hatta modeme bağlanan cihazlara da bulaşır diyordu çok korkuttular beni emin misiniz
evet. bak ben virüslere bi zamanlar çok araştırıp merak etmiştim ve kendi virüsümü yaratmıştım. şaka amaçlı. internet sadece bir araç. virüslerin dolaşabilmesi için. ama cihazına zarar gelebilir. siteye göre değişiyor. senin girdiğin site ne kadar bilinen bir site
cihaz derken telefonunu kastettim
Ne ile yazmıştın virüsünü anlatsana güleyim biraz. Bak bak çok merak edip araştırmış bir de kendisi yaratmış sonra. 🤣🤣
Çok bilinen olduğunu sanmıyorum birinin onlyfans videosunu yayınlamışlardı a dedim bu neymiş açmaya çalışırken ayrı bir sekmede reklam çıktı ben de orada yanlışlıkşa bi şeye tıkladım ne olduğunu bile bilmiyorum göremedim sonra da wifi bağlantı hatası verince telaşlandım telefonu sıfırladım şu anki telefonumda da bi sıkıntı yok internette de yok çalışıyor kendini belli etmeyen virüs olur mu sizce
olmaz.
boşuna sıfırlamışsın telefonu
Yok sorun değil eski telefonumdu zaten şu anki kullandığım değil
+18 ne izliyorsun korku filmi mi
Bişi olmaz merak etme
Modeme bulasmaz ama telefona bulasır
Hayır modeme virüs bulaşmaz 😂
Bazı sitelerde bulaşabilir ordan diğer aygıtlara da geçebilir diyor hiçbi şey anlamadım emin misiniz
Hayır öyle bişey yok günümüzde
Çok teşekkür ederim yorumunuz için