Mouse Jiggler, Windows bilgisayarlar için fare hareketlerini simule etme programıdır. Yani fare imlecini bir ileri bir geri hareket ettirerek ve sahte tıklamalar yaparak sistemin uyku moduna geçmesini engeller böylece sistem hep açık (uyanık) kalır.

Mouse Jiggler, Windows bilgisayarlar için fare hareketlerini simule etme programıdır. Yani fare imlecini bir ileri bir geri hareket ettirerek ve sahte tıklamalar yaparak sistemin uyku moduna geçmesini engeller böylece sistem hep açık (uyanık) kalır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Güzel bilgi.
Güç seçeneklerinden, uyku ayarlarını kapatarak, aynı sonucu alabilirsiniz.
iş bilgisayarlarında gözetleme amaçlı ayarlanamıyor. Mesela 10-15dk aktif olmadığınız zaman bilgisayar kapanıyor ve iş veren işinizin başında olmadığınızı görüyor
Ben iş bilgisayarımda da ayarlayabildiğim için, farklı şekillerde düşünmedim. Sizler için kullanışlı olabileciği gibi bu tür yazılımların kullanıldığı anlaşılabilir. Tabi iş yerine göre.
Buna gerek yok ki DontSleep uygulamasını kullanıyorum :)
iş veren uygulamayı görse ne olur sence?
Bize bir şey olmadığına göre :)
riskli…
kaç dk sonra pc kitliyor?
10
Bizde 5 dk 😎
Nerelerde işe yarıyor?
bilgisayarın hemen kapanmasını ve ekran koruyucusunun devreye girmesini istemiyorsan kullanabilirsin
Zaten bunlar ayarlanabiliyor, güç seçeneklerinde hepsi mevcut.
Zaten yıllardır o şekilde kullanırım, asla ekran kapanmaz ya da uyku moduna geçmez.
iş bilgisayarlarında ayarlanamıyor. Mesela 10-15dk aktif olmadığınız zaman bilgisayar kapanıyor ve iş veren işinizin başında olmadığınızı görüyor.
ilk defa duydum :)