Bu internet ve sosyal medya insanları ne hale getirdi böyle?

ben çok bağlı birisi değilim ama genelleme yaparak konuşucam herhangi birisi olabilir söylediklerime bağlı olmayabilirsiniz diyerek söze başlıyorum.

Sosyal medyada garip içerikler paylaşılıyor. Depresif, hayattan soğuma.. Hani depresyon gibi ben bunları gördükçe daraliyorum biliyo musunuz. Hani sanki o anda bütün mutluluğum gitmiş gibi... Öyle editler insanı hayattan koparıyor resmen. Ya da uygun olmayan içerikler. Eskiden bunlar yaygın olmadığı için herkes saftı yani çok edepsiz kötü cümleler vs kullanmazlardı. Arkadaşlarım kötü değildi. Çok iyiydi... Mahalleye çıkar, oyunlar oynardık. Ama şimdi bu sosyal medyaya kapandı insanlarımız. Bu sosyal medya bırakmıyor güzel insanlarımızı. Ahlaksızlığa sürükleniyorlar.

İnterneti , sosyal medyayı , normal kullansak amenna bir şey demem. Ama herkes ayrı telden , abuk subuk , uygun olmayan , şeyler paylaşıyor. Ve bu toplumumuzu , insanlarımızın ahlakını, zedeliyor. Zaten bu sitede de görüyoruz anlatmaya pek de gerek yok. Ben buraya sadece bu şekilde anlatmak için girerim genelde. Ya da sorularımı belirtirim. Ama ahlaksızlık yapmam , yöneltmem... Eskiden sokaklarda adam kaçırma ve ya kötülük yokmuş. Ailelerimiz anlatırdı şimdi sokaklara çıkmaktan korkar olduk. Ben şahsen korkuyorum çıkarken. İnsanlarımız çok bozdu. Önceden yoktu böyle şeyler DEMİYORUM. Ama çok fazla yoktu diyorum. Çok yorucu bir hal aldı bu artık. Benim düşüncelerim bunlar isteyenler yorum yazabilir "saygı" içerisinde konuşun lütfen aksi takdirde yorumunuzu kaldırıcam.