İnternet & Teknoloji 2 ay Müzik dinlerken ne tür kulaklık tercih ediyorsunuz? Be_smart Takip Et Guru Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangisi satin almak sizce daha mantıklı? Kulak içi Kulak üstü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 ay Jbl tune 510t yi indirimli görüp, d&r dan satin almıştım.. cevap veren arkadaşlar da kulak içi öneriyor.. iade mi etsem? İade alırlar mi acaba kutu açılmadı henüz Müzik dinlerken ne tür kulaklık tercih ediyorsunuz? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pinalium Takip Et Xper 3 Yaş: 34 2 ay Airpod daha iyi arkadaşlar. 1 1 Yorumla Be_smart Yeni 2 ay Muzik dinliyor musunuz airpodla Yorumla
Arnimlola Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 80% 2 ay Ben genelde BİM kulaklığı tercih ediyorum da neyse wnwnwnnsnsnsnssx 0 1 Yorumla Be_smart 2 ay Yarın Bime bakiim ben de :) Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay İkisi de güzel ama kulak içi daha iyi bence 1 6 Yorumla Be_smart 2 ay Kulağında sorun oluyor mu? Enfeksiyon, vs Yorumla sudekoo 2 ay Ne ilgisi var 😳 Yorumla Be_smart 2 ay Kulak içi kulaklıklardan dolayı kulak iltihabı yaşayan bir kaç kişi duydum.. o yüzden yani.. Yorumla sudekoo 2 ay Temiz kullanmak gerek ve silikonlu olanlar çok da sağlıklı değil deniyor. Yorumla Be_smart 2 ay Tamamdir cok teşekkürler Yorumla sudekoo 2 ay Ricaa Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ben kulak dışı tercih ederim 1 0 Yorumla
_Ⱥkşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Kulak içi tercihim sesi daha alıyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kulakiçi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Airpod daha iyi arkadaşlar.
Muzik dinliyor musunuz airpodla
Ben genelde BİM kulaklığı tercih ediyorum da neyse wnwnwnnsnsnsnssx
Yarın Bime bakiim ben de :)
İkisi de güzel ama kulak içi daha iyi bence
Kulağında sorun oluyor mu? Enfeksiyon, vs
Ne ilgisi var 😳
Kulak içi kulaklıklardan dolayı kulak iltihabı yaşayan bir kaç kişi duydum.. o yüzden yani..
Temiz kullanmak gerek ve silikonlu olanlar çok da sağlıklı değil deniyor.
Tamamdir cok teşekkürler
Ricaa
Ben kulak dışı tercih ederim
Kulak içi tercihim sesi daha alıyorum
kulak içi
Kulakiçi
Kulakiçi.