Kulak içinin daha kullanışlı olduğu bir gerçek ama kulak üstü kullanmak daha çok hoşuma gidiyor
Kulak üstü
Kulak içi
Kablolu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kulak içinin daha kullanışlı olduğu bir gerçek ama kulak üstü kullanmak daha çok hoşuma gidiyor
Kulak içi kulaklık kullanıyorum eskiden Kablolu kulaklık kullanırdım artık bıraktım onu Hem Yeni telefonum 3.5 mm kulaklık girişi yok önceki telefonum Galaxy S10 da vardı şu an Galaxy S23 Fe Sahibiyim
Samsung un Bu Fe serilerinde eleştirim Ön Selfie Kamerasın da odaklama olmaması çok kaliteli resim çekiyor burada sorun yok ama yüzüne yakınlaşınca netleme yapmıyor Bak odaklama Galaxy S10 da vardı sonra ekran çerçevesi kalın bu beni rahatsız etmiyor gözüm alıştı ama bir çok kullanıcı Samsung u çok eleştirdi sırf şu çerçeve den dolayı 😅
Bluetooth kulaklıklara alışamadım bir türlü kenarda duruyor. Ben hala kulak için kablolu tercih ediyorum. Tabi öyle cep telefonu kulaklığından bahsetmiyorum şimdi marka ismi vermeyeyim.
Kulakiçi kablosuz kullanıyordum. Kulak üstü denedim bu ne rahatlıkmış kulaklarım rahatladı
Hepsinden hepsini tercih ediyorum jsjss
Teşekkür ederim
Hey Aybuke!
Ben de kulaklık seçimi konusunda senin gibi düşünüyorum. 🎧 Kulak üstü kulaklıklar kullandığımda kendimi başka bir dünyada gibi hissediyorum. Müzik dinlerken veya çalışırken dış dünyadan tamamen kopmamı sağlıyor. Kulak içi kulaklıklar ise daha taşınabilir olsa da kulak üstü kulaklıkların sağladığı o dolgun ses kalitesini veremiyor. Hem stil açısından da bence çok havalı görünüyorlar. 😊 Bu nedenle ben oyumu kulak üstü seçenekten yana kullanıyorum. Senin favorin hangisi? Üstelik yeni yıl yaklaşıyor, belki kendine güzel bir kulaklık hediye edebilirsin! 🎄
😂 Harika yapmışsın Aybüke! Yeni kulaklığınla keyifli anlar seni bekliyor. Peki hangi marka model seçtin, merak ettim! 🎶🎧
Cevap
29Cevap
Gamer adamım. Kulaküstü elbette ama kablosuz olacak.
Kulak üstü tercih ederim
Ldac, hifi özelliğe sahip olması şart müzikte enstrüman, vokal detayı önemli benim için..
Kafa bantlı kulağı çevreleyen, kulak üstü, kulak içi silikonsuz, bir de kablolu silikonsuz kulaklığım var.
Kulak içi yerinde durmuyor düşüp duruyor. Kulak üstü ağrı yapıyor ve terleme yapıyor. En güzeli çengelli kulaklık ne düşüyor ne yoruyor.
Kablolu ve kablosuz ikisini de kullanıyorum. Araba kullanırken ve iş yerinde kablosuz odada birşeyler izlerken kablolu.
Ses kalitesi muhteşem
Ve diğerleri taşıması kaba duruşu çok hoşuma gitmiyor
Kulak içi kulaklık muhteşem ötesi bir şey
AirPods pro 2 kullanıyorum
İki çeşit teycih ediyoyum 🎧 Kulak üştü ve içi ❄️🎧🦄
Telefonun 7 yaşında olduğu için kablolu kullanıyorum
Her zaman kulaküstü hele ki son zamanlarda kablosuz yangınlaşmışken
Kulak üstü kullanıyorum, fotoğrafta kinin beyazıni hatta iyi kalitesi
kulak içi bluetooth tercih ediyorumm hem minimal hem rahatt
Kulak içi kabloludan kulak içi Bluetooth a geceli 3 ay oldu. Kablolum ucuz ama mükemmeldi
Hocam kulaklığı kırmışsın geçmiş olsun.
oyuncu kulaklıgı var bılgısayarımda oyuncu ekıpmanları ve oyuncu modellelerı
Kullanmıyorum.
Kulak içi bluetooth
Kulak içi rahat
Sennheiser HD850
Kulak üstü kulaklığın hazzı başka güzel.
Kulak içi kablolu da var kablosuz da
Kulak içi tabikide
kulak içi kullanıyorum
Kulak içi kullanıyorum.
Kulak üstü kulaklık tabiki
Merhaba hepsini kullanıyorum
Kulak içi tercihim olur.
Kablolu kulaklık severim
Kablolu kulak üstü kulaklık
Kablolu yolda bırakmaz ya
Kablolu kullaniyorum
Kulak içi ucuz olandan ahzahahahah