Adıma sahte papara hesabı açıldı ne yapmalıyım?

Olay dün 16.30 da başıma geldi burs alacağımı düşünerek kişisel bilgilerimi daha öncesinde bir internet sitesi üzerinden 3. kişilerle paylaştım dün whatsapp üzerinden benimle iletişime geçip önce bana para yollayıp sonrasında bana yolladıkları ibana para attım ve adıma açtıkları hesabı farkında olmadan aktif hale getirdim 😞 adıma hesap açıldığını işlemden 3 saat sonra fark edip paparaya mail atarak 4. saatte hesabı geçiçi olarak kapattırdım bu sabah itibariyle de hesabın kapatıldığı bilgisini aldım

Cimere de tüm gerginliğimle pek de detaylı olmayan bir şikayette bulundum, aileme söylemek istemediğim için savcılığa gitmek yerine online ihbarda bulunmak istiyorum bu şekilde sorunumu halledebilir miyim?( reşitim) ileride sicilime işleyecek herhangi bir şey olmasından korkuyorum. e devletten kimliğimle şirket kurulmasını da kısıtladım, payfix indirip tc kimliğimle hesap açmışlar mı diye baktım, onlar bilgilerimi kullanmadan ben bir hesap açtım belki oradan da bir hesap açarlar diye çok paniğim dünden beri aklıma gelmeyen başka yapmam gereken bir şey var mı?

Polise gidip dilekçe vermeyle vs uğraşmak istemiyorum şahsen ilgileneceklerini de sanmıyorum, böyle bir durum sizin başınıza da geldiyse lütfen süreç hakkında bilgi verir misiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
İfade vermek için karakola çağrıldım yarın gideceğim tekrar güncelleme yaparım
Adıma sahte papara hesabı açıldı ne yapmalıyım?