Bu konu nerereye gider?

2018 den bu yana devamli telefon değiştiririm çoğunlukla da 2. el tezgahtan çok almışımdir bu yaz 3 4 cihaz çalıntı çıktı hat takip denedigim veya deneyip kullanıp iade ettiklerim de oldu bugün biri için görüştüm uzlastirmaci ile cihaz calindiktan 2 3 saat sonrası ben hattımı takmışım uzlastirmaci aradı gerekenleri söyledim dedim arkadaş mağduriyetini gidermek ister haklı olarak ben elimden gelen maddi manevî ne varsa yaparım ben de mağdurum cihazı geri verdim 1 gün anca kullanmisimdir hem de cihaz bedeline adam kesik atmıştı iade verdiğim için neyse derken başka bir cihazı daha aynı gün çalınmış pahalı bir model sıfini filan talep etti dedim ne alakası War ben mi calmisim ben sadece diğer cihaza denk gelmiş madem diğer cihazı ne gördüm ne kullandım bunun için bir de dedim para mı ödeyeceğim böyle saçma seymi olur arabulucuda görüştü adam demiş bişey talep etmiyorum zan altında kalmasın o kişi de (beni kastederek) dava süreci olsun devam etsin bulunur kim olduğu demiş ben de aynen ortaya çıkar dedim. Ama durumdan oldukça rahatsızım kariyerim var devlet memurluğu istiyorum ve hayatımda polis yuzu görmedim bu durum nereye varır?

Bu konu nerereye gider?