Ben bundan bi kac sene önce bi dügünde simdiki nisanlimla tanistim. Biz ozaman hem annelerimizden dolayi hemde bilmiyorum nisanlim sanki beni umursamiyordu gibi ben onun icin bir hafta icin almisim memlekete gelmisim ailemle okadar masraf etmisim.. kendisi benimle günlük bulusmasini onu daha iyi tanimak isterdim. O tam tersi bi kac aylik yigeniyle ugrasiyordu ona bakiyordu. Halbuki onlarin gelini zaten calismiyordu.. yani onun o davranislari ve kayinvalidemim bize olan tavirlari benim ondan ayrilmama yol acti. Ondan sonra herkes kendi yoluna gitti. Ben onu silmistim zaten. Sonra seneler sonra tesadüfen yine bi dügünde karsilastik ve tekrar denemeye karar verdik. Ne o ne ben hayatimizda biri vardi.
Gercekten hersey yaptim onun icin burada detaya girmek istemiyorum ama cok fedakarlik yaptim. Iste bizde coronadan dolayi dügünümüzü ertelemek zorunda kaldik.. simdide dörtüncü tarih var. Az cok iyidik. Cok anlayisli nisanlim benim. Benim tek sorunum annesi ama allahtan kendisi bizden cok uzakta kaliyor. Annesinin kardesleri bana karsi saygisiz davranislarindan dolayi annem kaynanamla konusmak istedi sadece. Sadece icini dökmek istedi kötü bir niyeti yoktu gercekten. Benim annem cok aciksözlü kalbi temiz biri. Kaynanam daha sinsi bir tip. Yani insan onun ne düsündügünü bilemezsin. Iste öyle bir kac sey konustular kötü hediyelerden laf sokmalardan dolayi onun kardeslerinden veya onlarin eslerinden. Iste kaynanam ama onlari korudu... yok iste bizim derdimiz para pul altin degil.. iste benim ogluma cok yardim ettiler.. iste su bu olmasaydi olmazdi.. iste bize cok yardim ettiler bilmem ney.. benim annemde dediki sadece iste benim kizima bunu felan dediler sen bil dedi. Biz zaten para puldan altindan yiyecekten zaten kimse bahsetmiyorki. Benim annem acikcasi isterdi ki benim kaynanam ona onay versin.. tabi bende isterdim cünkü beni affedersiniz nisanlimin aileside akrabalarida götüyle bir ediyor.. neyse.. iste annemi sinir eden onun o akrabalirini koruma ve konuyu degistirme taktikleriydi.. benim annem diyorki eger benden ya da akrabalarimdan kötü birsey duyarsaniz yüzüme söyleyin.. ben size bunu sunu yasadik diyorum anlatiyorum.. sonrada kaynanam dediki iste baharin durumu belli.. baharda yeni ayrildi.. esi türkiyeden kendisi avrupadan.. ayni benim gibi.. benim annemde dediki sen okadar kisi bosanmis etmis.. neden bahar diyorsun cok sinirlendi.. benim oglum bunu kullanir atar demekmi istiyorsun felan filan.. öyle tartisma uzadi.. iste kisacasi kizlar böyle oldu.. ve dügünüme az kaldi.. siz olsaydiniz ne yapardaniz veya ne düsünüyorsunuz?
Gercekten hersey yaptim onun icin burada detaya girmek istemiyorum ama cok fedakarlik yaptim. Iste bizde coronadan dolayi dügünümüzü ertelemek zorunda kaldik.. simdide dörtüncü tarih var. Az cok iyidik. Cok anlayisli nisanlim benim. Benim tek sorunum annesi ama allahtan kendisi bizden cok uzakta kaliyor. Annesinin kardesleri bana karsi saygisiz davranislarindan dolayi annem kaynanamla konusmak istedi sadece. Sadece icini dökmek istedi kötü bir niyeti yoktu gercekten. Benim annem cok aciksözlü kalbi temiz biri. Kaynanam daha sinsi bir tip. Yani insan onun ne düsündügünü bilemezsin. Iste öyle bir kac sey konustular kötü hediyelerden laf sokmalardan dolayi onun kardeslerinden veya onlarin eslerinden. Iste kaynanam ama onlari korudu... yok iste bizim derdimiz para pul altin degil.. iste benim ogluma cok yardim ettiler.. iste su bu olmasaydi olmazdi.. iste bize cok yardim ettiler bilmem ney.. benim annemde dediki sadece iste benim kizima bunu felan dediler sen bil dedi. Biz zaten para puldan altindan yiyecekten zaten kimse bahsetmiyorki. Benim annem acikcasi isterdi ki benim kaynanam ona onay versin.. tabi bende isterdim cünkü beni affedersiniz nisanlimin aileside akrabalarida götüyle bir ediyor.. neyse.. iste annemi sinir eden onun o akrabalirini koruma ve konuyu degistirme taktikleriydi.. benim annem diyorki eger benden ya da akrabalarimdan kötü birsey duyarsaniz yüzüme söyleyin.. ben size bunu sunu yasadik diyorum anlatiyorum.. sonrada kaynanam dediki iste baharin durumu belli.. baharda yeni ayrildi.. esi türkiyeden kendisi avrupadan.. ayni benim gibi.. benim annemde dediki sen okadar kisi bosanmis etmis.. neden bahar diyorsun cok sinirlendi.. benim oglum bunu kullanir atar demekmi istiyorsun felan filan.. öyle tartisma uzadi.. iste kisacasi kizlar böyle oldu.. ve dügünüme az kaldi.. siz olsaydiniz ne yapardaniz veya ne düsünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Anlatmayı bi becersen de düşünebilsek biz de
Ortada somut bir şey yokken burdaki görüşler dedikoduyu aşamaz
selam cok uzatmadan kisa yazmak istedim. Ondan biraz karmasik olmus olabilir cünkü cok yasanmislik var. Kisaca su ki.. biz kiz tarafi olarak hep karsi saygi gösterdik yeri geldi alttan aldik.. ve eger bu devirde hersey para pulsa.. sunu demem lazimki hersey ben karsiladim.. evi ben buldum esyalarin hepsini bel aldim... yani güya erkek tarafi yapiyor ya.. biz okadar sey yapmamiza ragmen istedigimiz sadece biraz dürüstlük ve iyi niyet.. ama karsi taraf hata yapiyor ve özür dilemiyor alttan almiyor ondan sonra toz kondurmuyor anlatabiliyormuyum..7/24 iki torunlarindan bahsediyor bide nisanlimin iki abisi var onlardan.. ben dün kizdim.. dedimki sen birgün nisanlima sordunmu sen iyimisin neye ihtiyaci var.. ya da bana sordunmu.. yani asiri cahil ve nankörlük ve köylü uyagini anlatabildimi
Anladım elbette hepsini
Ancak bu kadar uyumsuz bir aile ile neden nişanlısın
Başka kimse almaz mı seni
Aranızda fiziksel birliktelik olmadıysa her şeyi baştan konuşun beni de dahil edin
İlişki koçu gibi
Ya da kızkardeşimi, anlar bu durumlardan
Çok uzun yazmışsın ablacım ama düşündüğüm kaynanayla yan yana gelmemeye özen göster
Sonuçta eşinle evleneceksin ailesi uzaktaysa sorun olmaz
Tartışmayı anlamadım ama nişanlın koruyor mu seni? Onun tepkisi önemli
selam canim söyleki.. annem ve kaynanam tartisirken babam ve kayinbabam iste konuyu kapatmak istediler.. nisanlimda isten yeni geldi.. durumu izah ederken dedi iste iki tarafda suclu felan.. ama nisanlim gelmeden önce annem sinirlemesinin bi nedenide kaynanam iste bu is böyle devam gitmez.. bu isin sonu yok gibi cümle kurdu... iste hatta annemgil gittiginde bile ben kendi kullaklarimlan duydum kaynanam nisanlima dediki iste birak felan oda dedi olmaz artik felan yani benim zoruma giden kendileri bize okadar sey yapti kendi hatalarini kabul etmemeleri ve özür dilemeyi bile beceremedikleri.. misal ben bütün gün calistim dün aksam eve gittim hic birsey olmamis gibi nazik iyi davrandim kendileri soguktu.. bu ne periz bu ne lahana.. insanda biraz utanma arlanma olur.. iste nisanlima gelirsek oda iki gündür merhaba güle güle dediki tek bu bana.. nisanlim biraz soguk davraniyo bana evet merhaba güle güle.. demiyorki dügünümüze az kaldi hersey hazirlandimi felan.. bugün söyledim ona hatta sen ne bicim insansin demiyorsunki bu kiz hersey tek basina yapiyo insan sormazmi günün nasil gecti naptin iste hersey hazirmi ya icim okadar dolu ki cok sey anlatabilirim husura bakma
Aleyküm selam canım, nişanlının bu tavrı hiç hoşuma gitmedi. Lütfen kusura bakma seni etkilemekde istemem, olayın iç yüzünü bilmiyorum senin anlattığın kadarıyla biliyorum. Ama ben bir kız olarak kayınvalidenin öyle demesi benim bile zoruma gitti, o kızı bırak bu iş olmayacak gibi filan cümleler kurnak çok ağır ya cidden. Aileler bu kadar karışmamalı yüz göz olmamalı. Eğer sen bu evlilikte mutlu olabilirim diyorsan evlen , ayrıca ailenlede konuş onlarında düşüncesini al.
Ayrıca kayınvalidenin o kadar geçerli bir sebebi mi var ki bu kadar ağır konuşuyor. Cidden yazık ya nişanlınında seni savunması gerekirdi senin suçun olmadığını biliyorsa. Bu arada sen hiçbir şey olmamış gibi yapıp sıcak davranarak iyi yapmışsın. Nişanlın ne iş yapıyor
İşin içinde hayırsız bi kaynana varsa uzak dur
kaynana işi zor iş
zor hayat sabır lazım sana
Kaynana zor iş
sonu kötü
Kötü olmuş