Sence bu is nereye gider gelin kaynana?

Ben bundan bi kac sene önce bi dügünde simdiki nisanlimla tanistim. Biz ozaman hem annelerimizden dolayi hemde bilmiyorum nisanlim sanki beni umursamiyordu gibi ben onun icin bir hafta icin almisim memlekete gelmisim ailemle okadar masraf etmisim.. kendisi benimle günlük bulusmasini onu daha iyi tanimak isterdim. O tam tersi bi kac aylik yigeniyle ugrasiyordu ona bakiyordu. Halbuki onlarin gelini zaten calismiyordu.. yani onun o davranislari ve kayinvalidemim bize olan tavirlari benim ondan ayrilmama yol acti. Ondan sonra herkes kendi yoluna gitti. Ben onu silmistim zaten. Sonra seneler sonra tesadüfen yine bi dügünde karsilastik ve tekrar denemeye karar verdik. Ne o ne ben hayatimizda biri vardi.

Gercekten hersey yaptim onun icin burada detaya girmek istemiyorum ama cok fedakarlik yaptim. Iste bizde coronadan dolayi dügünümüzü ertelemek zorunda kaldik.. simdide dörtüncü tarih var. Az cok iyidik. Cok anlayisli nisanlim benim. Benim tek sorunum annesi ama allahtan kendisi bizden cok uzakta kaliyor. Annesinin kardesleri bana karsi saygisiz davranislarindan dolayi annem kaynanamla konusmak istedi sadece. Sadece icini dökmek istedi kötü bir niyeti yoktu gercekten. Benim annem cok aciksözlü kalbi temiz biri. Kaynanam daha sinsi bir tip. Yani insan onun ne düsündügünü bilemezsin. Iste öyle bir kac sey konustular kötü hediyelerden laf sokmalardan dolayi onun kardeslerinden veya onlarin eslerinden. Iste kaynanam ama onlari korudu... yok iste bizim derdimiz para pul altin degil.. iste benim ogluma cok yardim ettiler.. iste su bu olmasaydi olmazdi.. iste bize cok yardim ettiler bilmem ney.. benim annemde dediki sadece iste benim kizima bunu felan dediler sen bil dedi. Biz zaten para puldan altindan yiyecekten zaten kimse bahsetmiyorki. Benim annem acikcasi isterdi ki benim kaynanam ona onay versin.. tabi bende isterdim cünkü beni affedersiniz nisanlimin aileside akrabalarida götüyle bir ediyor.. neyse.. iste annemi sinir eden onun o akrabalirini koruma ve konuyu degistirme taktikleriydi.. benim annem diyorki eger benden ya da akrabalarimdan kötü birsey duyarsaniz yüzüme söyleyin.. ben size bunu sunu yasadik diyorum anlatiyorum.. sonrada kaynanam dediki iste baharin durumu belli.. baharda yeni ayrildi.. esi türkiyeden kendisi avrupadan.. ayni benim gibi.. benim annemde dediki sen okadar kisi bosanmis etmis.. neden bahar diyorsun cok sinirlendi.. benim oglum bunu kullanir atar demekmi istiyorsun felan filan.. öyle tartisma uzadi.. iste kisacasi kizlar böyle oldu.. ve dügünüme az kaldi.. siz olsaydiniz ne yapardaniz veya ne düsünüyorsunuz?
Sence bu is nereye gider gelin kaynana?