Gizli numaradan taciz ediliyorum 4000 mesaj atti?

dun saat 19.30 gibi telefonuma markalardan onay kodu gelmer basladi 100 tane falab mesaj geldiginde birinin sma bomber attigini anlayip telefonu 20 dk falan kapattim sonra geri actim hala mesaj gelmeye devam ediyordu 400 mesaji gecmisti o sirada whatsap tan yurt disi kayitli bir numaradan mesaj geldi emoji atmisti gidip babama soyledim numaraya mesaj attik kimsin dedik bos ver dedi onay kodlarini o atiyormus atmaya devam edersen polise verecegim dedim hadi ya istersen adresimi de vereyim dedi bir adres soyledi hemeb ss aldim sonra mesaji sildi bir de isim ve soy isim verdi onu da ekrab resmi aldim tabii bu konusma esnasinda hala mesaj geliyordu 1000 mesaj falab geldi o sirada diger aile uyelerime de (annem babam ve amcam) ayni mesajlar gelmeye basladi biz de babamla betaber karakola gittik durumu anlattik ilk defa boyle bi olayla karsilastiklarinu soylediler karakola girdigimizda sadece benim telefonumda 2500 tabe mesaj vardi. bi sey yapamayacaklarini soyleyip siber suclara telefon actilar fakat siber suclar olayla ilgulenmeyi reddetti. numara yurt disi kayitli oldygu icin kim oldugunu da bulamiyoruz verdigi isim ve adres de fake sanirim 1.5 saat boyynca karakolda bekleyip geri donduk eve geldigimde 4500 mesaj vardi benim telefonda ve hala babama saniye basi 1 mesaj olmak uzere durmadan kod geliyordu. birazdan siber suclara muraacat edicem fakat dun aradijlarinda mesaj gelimini durduramayacaklarini soylediler olayla da ilgilenmiceklerinj soylediler. biz kaeakoldayken bu kisi bana wp dab 12 mesaj daha atmis fakat ben eve gelince bildirimleri gordum sohbete bastigimda yazdigi tum mesajlari sildiginu gordum allahtab o silmedeb tym sohbeti ss almistim fakat son yazdigi 12 mesaj goremedim. saat 21.40 gibi gizli numaradan bi arama gelmis bana o kisi mi bilmiyorum. ayrica tum gece yine bana ve babama mesaj gelmeye devam etti gece 3.40 da sabah 5.10 da falan durmadab kod atti. okuldayken bile saat basi kod geliyordu. su anda 4 saattir falan kesildi. bu kisiler bulunur mu sizce bapmam gerek tavsiyesi bilgisi olan var mi?

Gizli numaradan taciz ediliyorum 4000 mesaj atti?