İnternet & Teknoloji Puffımı nasıl şarj ederim? ece_plw Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Vozol 6000lik puff aldım, evdeki hiçbir şarj aletiOlmuyor. Telefoncuya gidip ne demem lazım ya da ismi var mı ne tür şarj aletli almam gerekiyor? Bilen yardım ederse çok sevinirim Puffımı nasıl şarj ederim? Cevapla Telefon Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sincapreyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Type-C kablo takmanız yeterlidir. Adaptör kullanmayın. Bilgisayar gibi ürünler üstünde şarj edin. 0 3 Yorumla ece_plw +1 yıl Çok çok teşekkür ederim Yorumla Sincapreyiz +1 yıl Rica ederim. Yorumla Mustafadem5362 +1 yıl Kan type-c koblo nerden bulcaz yardimci olsona Yorumla
nbrddjekwkwjnwjq Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bune bence telefoncuya bunun resmimi goster o verir 0 1 Yorumla ece_plw +1 yıl Mantıklı saoll Yorumla
OndesFırat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Hiç sigara içmedim 1 2 kere içtim sevemedim başlamadım ama şu puf çok güzeldi ya 1 2 kere içtim 1 1 Yorumla ece_plw +1 yıl Sigara bende sevmiyorum puff daha iyi Yorumla
BlackCrees Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Puff un ne olduğunu bilmeyen cahil ben. Powerbank mi? 0 5 Yorumla ece_plw +1 yıl Elektronik sigara gibi Yorumla BlackCrees +1 yıl Bende tiriyakiyim, işe yarıyor mu bari Yorumla ece_plw +1 yıl Ben sigara içmedim hayatımda hiç bunu da zevkine içiyorum ama sigarayı bırakmak için kullananlarda var Yorumla BlackCrees +1 yıl Hangi şehirde yaşıyosun bu arada adım Arslan memnun oldum:) Yorumla ece_plw +1 yıl Bende Ece, İzmir’de yaşıyorum bende memnun oldum Yorumla
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl samsung şarj aletiyle doluyorlar dolmuyorsa şarj yeri bozuktur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Xiaomi şarjı işe yarar ve bir süre sonra şarj almaz likiti biter 0 3 Yorumla ece_plw +1 yıl Evet evet onu biliyorum, teşekkür ederimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Satıcısıyim dolumu da yapılıyor ama pek tavsiye etmem Yorumla ece_plw +1 yıl Bende uğraşmam diye düşünüyorum yenisini alırım Yorumla
İlkeglsyy Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl iPhone şarj kafası tarafı tam oturdu, ucu da telefona oluyor zaten telefonda şarj ediliyor mu😂 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Type c değil mi bu 101’de bile var 0 1 Yorumla ece_plw +1 yıl Saollll Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Aleti göster 0 3 Yorumla ece_plw +1 yıl Evet Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Göster işte Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Xaomi telefonun şarj aleti uyar bjna Yorumla
beerkayyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Samsung typce şarz aleti 0 1 Yorumla ece_plw +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Type-C kablo takmanız yeterlidir. Adaptör kullanmayın. Bilgisayar gibi ürünler üstünde şarj edin.
Çok çok teşekkür ederim
Rica ederim.
Kan type-c koblo nerden bulcaz yardimci olsona
Bune bence telefoncuya bunun resmimi goster o verir
Mantıklı saoll
Hiç sigara içmedim 1 2 kere içtim sevemedim başlamadım ama şu puf çok güzeldi ya 1 2 kere içtim
Sigara bende sevmiyorum puff daha iyi
Puff un ne olduğunu bilmeyen cahil ben. Powerbank mi?
Elektronik sigara gibi
Bende tiriyakiyim, işe yarıyor mu bari
Ben sigara içmedim hayatımda hiç bunu da zevkine içiyorum ama sigarayı bırakmak için kullananlarda var
Hangi şehirde yaşıyosun bu arada adım Arslan memnun oldum:)
Bende Ece, İzmir’de yaşıyorum bende memnun oldum
samsung şarj aletiyle doluyorlar dolmuyorsa şarj yeri bozuktur
Xiaomi şarjı işe yarar ve bir süre sonra şarj almaz likiti biter
Evet evet onu biliyorum, teşekkür ederimm
Satıcısıyim dolumu da yapılıyor ama pek tavsiye etmem
Bende uğraşmam diye düşünüyorum yenisini alırım
iPhone şarj kafası tarafı tam oturdu, ucu da telefona oluyor zaten telefonda şarj ediliyor mu😂
Type c değil mi bu 101’de bile var
Saollll
Type-C bu :D
Aleti göster
Evet
Göster işte
Xaomi telefonun şarj aleti uyar bjna
Samsung typce şarz aleti
Çok teşekkür ederim
Typce girislidir
E sigara mi bu
Evet